Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2016

Συναγερμός στο σιωνιστικό λόμπι: “Η Χρυσή Αυγή στηρίζει Τραμπ και ενισχύεται παρά τις σκληρές κυβερνητικές διώξεις”

Η δημόσια τοποθέτηση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής υπέρ της ανάδειξης ενός πατριώτη προέδρου στις επικείμενες εκλογές στις ΗΠΑ η οποία θα μεταβάλλει τις παγκόσμιες γεωπολιτικές  ισορροπίες προς όφελος των εθνικών μας συμφερόντων, προκάλεσε ιδιαίτερη ενόχληση στους σιωνιστικούς κύκλους, γεγονός που αποδεικνύεται από την αντίδραση των Times of Israel.

To ισραηλινό μέσο ενημέρωσης υπό τον τίτλο «η Χρυσή Αυγή στηρίζει τον Τραμπ», προβαίνει σε αποκαλύψεις, εξόχως επιβαρυντικές για την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου: «Τα τελευταία 2 χρόνια η ελληνική κυβέρνηση...
εξαπέλυσε διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, φυλακίζοντας ηγετικά της στελέχη, κατηγορώντας τα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης».

Η απουσία της οποιασδήποτε αναφοράς στην ελληνική δικαιοσύνη, αποδεικνύει το προφανές: η παράνομη δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής υπήρξε έργο της κυβέρνησης Σαμαρά, παραβιάζοντας την ανεξαρτησία της δικαστικής εξουσίας.

Αξίζει στο σημείο τούτο να επισημανθεί, η πανηγυρική υποδοχή Σαμαρά από το σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ, απ’ όπου ο τέως πρωθυπουργός ανακοίνωνε περιχαρής πως τήρησε την υπόσχεσή του απέναντί τους και προχώρησε στη φυλάκιση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής!

Εντούτοις, εκείνο το χαιρέκακο «τους τελείωσα!» του Σαμαρά προς τους σιωνιστές έμεινε στα λόγια, καθώς όπως παραδέχεται και το ισραηλινό μέσο «η προσπάθεια της κυβέρνησης δεν κατόρθωσε να μειώσει την λαϊκή υποστήριξη προς τη Χρυσή Αυγή».

Τέλος, οι Times of Israel κάνουν ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, κατηγόρησε όλα τα υπόλοιπα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου για την στήριξή τους στην έτερη υποψήφια για τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ, γνωστή για τις ανθελληνικές και φιλοσιωνιστικές της θέσεις, Χίλαρυ Κλίντον.

Ηθικό δίδαγμα: αφού οι σιωνιστές προβάλλουν μεγαλοφώνως την ανησυχία τους, τα πράγματα για τους Έλληνες Εθνικιστές βαδίζουν στο σωστό δρόμο!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών