Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 13, 2016

Αποκάλυψη Wikileaks: Με διαταγή Κλίντον πρόδωσε το περήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων ο αμερικανοκομμουνιστής Τσίπρας!

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του ιστοτόπου Wikileaks, που βγάζει τακτικά τα άπλυτα των αμερικανών στη φόρα, η αμερικανική κυβέρνηση είναι υπόλογη για τα όσα δεινά περνάει ο Ελληνικός Λαός με το μνημόνιο της Αριστεράς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα νέα απόρρητα έγγραφα που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Τζον Ποντέστα επικοινώνησε μέσω email στις 10 Ιουλίου (πέντε ημέρες μετά το δημοψήφισμα και πριν τη δραματική Σύνοδο Κορυφής) με το γραφείο του πρώην Αμερικανού προέδρου, Μπιλ Κλίντον, ρωτώντας τον αν μπορεί να μεσολαβήσει στο ζήτημα επίτευξης της ελληνικής συμφωνίας.

Η σχετική ηλεκτρονική αλληλογραφία αναφέρει:

Προσωπάρχης Λευκού Οίκου: «Είμαι στο τρένο και είναι δύσκολο να μιλήσω στο τηλέφωνο. Ο Λευκός Οίκος ρωτά να μάθει εάν ο Μπιλ Κλίντον...
έχει αρκετή άνεση με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ώστε να του τηλεφωνήσει και να του ζητήσει να πάει σε συμφωνία. Μπορείτε να τον ρωτήσετε εάν υπάρχει αυτή η πιθανότητα; Εάν ναι, μπορώ να του μιλήσω αφού αποβιβαστώ από το τρένο και να του εξηγήσω το σκεπτικό και τον στόχο. Ευχαριστώ»

Γραμματέας Μπιλ Κλίντον: «Λέει ναι, αλλά χρειάζεται επιπλέον πληροφορίες από αυτές που έχει τώρα. Η πρώτη του ερώτηση είναι "θα πιέσουμε και την Μέρκελ επίσης;" Τι ώρα θα είσαι διαθέσιμος να μιλήσεις;».*Σημείωση: WJC είναι τα αρχικά του Μπιλ Κλίντον, William Jefferson Clinton

Από τα στοιχεία, δεν διευκρινίζεται εάν τελικά ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής συνομίλησε με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά εκ του αποτελέσματος της προδοσίας είναι απολύτως βέβαιο ότι ήρθε η εντολή από Αμέρικα, με το ίδιο ακριβώς ύφος που το λέγαν στην Ελλάδα και οι νεοδημοκράτες που τώρα το παίζουν... αντιστασιακοί.

«Συμφωνία να ‘ναι κι ό,τι να ‘ναι», δεν λέγατε, Κυριάκο; Ε, αυτό είπε και ο Μπιλ Κλίντον στον Τσίπρα και τώρα έχουμε κατεπείγουσες ψηφοφορίες στη Βουλή για μειώσεις μισθών, συντάξεων, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, φτωχοποίηση του Λαού και εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών