Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 04, 2016

Οι κομμουνιστές έβαλαν στο μάτι την ΚΑΤΑΛΗΨΗ του Βοτανικού από Έλληνες αστέγους. Λέτε η επιθυμία τους να γίνει διαταγή για τα ΜΑΤ;

Με επίσημη ανακοίνωσή του, το κόμμα που στηρίζει τις… καλές καταλήψεις (των βρωμερών παρακρατικών υποκειμένων του…), που μετατρέπονται σε γιάφκες τσογλανοτρομοκρατών, τα βάζει με την… κακή κατάληψη στον Βοτανικό, που έχουν κάνει Έλληνες πατριώτες για να στεγάσουν άστεγους Έλληνες. Βλέπετε, εκτός όλων των άλλων, η κατάληψη έχει γίνει στον χώρο τον οποίο προορίζουν για τζαμί τα γιουσουφάκια του Σόρος και του Ερντογάν. Ιδού η κατάπτυστη ανακοίνωση των τσογλανοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ – που ακολουθεί απόπειρες κατατρομοκράτησης των πατριωτών του Βοτανικού από τον κόκκινο τύπο (συμπεριλαμβανομένης και της παλιοφυλλάδας του κομμουνιστή ολιγάρχη Μπόμπολα…):

«Η κατάληψη του χώρου στον Βοτανικό είναι ενέργεια...
με προφανές ρατσιστικό κίνητρο, που έχει ως μοναδικό στόχο την παρεμπόδιση της ειλημμένης από την Πολιτεία απόφασης για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους. Οι πρωταγωνιστές της κίνησης αυτής, άλλωστε, δεν κρύβουν ούτε τα κίνητρά τους, ούτε τους σκοπούς τους. Η απόπειρα δημιουργίας “χώρου φιλοξενίας μόνο για Έλληνες” συνιστά κίνηση με προφανές ρατσιστικό περιεχόμενο, ενώ η περίφραξη του χώρου με συρματοπλέγματα αλλά και η στρατιωτική περιβολή αυτών που προχώρησαν στην κατάληψη αυτή, παραπέμπουν ευθέως σε χαρακτηριστικά ακροδεξιάς παραστρατιωτικής οργάνωσης. Η κίνηση αυτή πρέπει να σταματήσει το συντομότερο δυνατό. Οι ακροδεξιές κραυγές δεν θα εμποδίσουν την άσκηση των θρησκευτικών δικαιωμάτων των πολιτών που ζουν στη χώρα μας».

Είναι προφανές, ότι η όλη ιστορία θα τελειώσει με επέμβαση των… καλών ΜΑΤ. Έλληνες αντισταθείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών