Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 04, 2016

«Έφαγαν πόρτα» κυριολεκτικά από τους ξενοδόχους στην Χίο οι «αλληλέγγυοι» των ΜΚΟ

Την πόρτα της εξόδου από το νησί έδειξαν οι ξενοδόχοι της Χίου στους πάσης φύσεως «αλληλέγγυους» και στους λαθρομετανάστες που καταστρέφουν τον τόπο τους.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων Χίου αντέδρασε μετά την τελευταία απόπειρα ιδιοκτήτη τουριστικής μονάδας στην Αγιά Φωτιά να προσεγγίσει την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ προτείνοντας ενοικίαση των δωματίων του, τονίζοντας ότι:

«Είναι δεδομένο ότι κανένας από εμάς ή τους συναδέλφους μας δεν είναι ρατσιστής ή μισάνθρωπος. Όμως τους προτρέπουμε να μην παραχωρούν τα καταλύματά τους...
για τον συγκεκριμένο σκοπό διότι θα φθάσουμε στο σημείο να υποτιμήσουμε μόνοι μας το τουριστικό μας προϊόν. Ποιος τουρίστας θα πάει σε μία περιοχή όπως ο Καρφάς ή η Αγιά Φωτιά ξέροντας ότι τα ξενοδοχεία ή τα ενοικιαζόμενα δωμάτια έχουν καταληφθεί για τον συγκεκριμένο σκοπό. Και σε εμένα και σε άλλους συναδέλφους έχουν προτείνει πολλές φορές την ενοικίαση των δωματίων μας. Φυσικά αρνηθήκαμε διότι πρώτοι εμείς πρέπει να διαφυλάξουμε τον τουριστικό προορισμό που λέγεται Χίος»

Σε αντίστοιχη ανακοίνωση του Συλλόγου Ξενοδόχων του νησιού αναφέρεται ότι: «Το θέμα μας απασχόλησε στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Σε αυτή πήραμε την απόφαση να μην ενοικιάζουμε τις μονάδες μας για τον συγκεκριμένο σκοπό και αυτό προτρέπουμε τα μέλη μας

Είναι εξόχως μεγάλης σημασίας το γεγονός ότι αυτές οι αποφάσεις έρχονται σε αντίθεση με την πάγια τακτική να κοιτάει ο κάθε κλάδος το δικό του συμφέρον και να αδιαφορεί για όλους τους υπόλοιπους. Όπως τονίζεται από όλους τους επαγγελματίες του νησιού, η τακτική που καταδίκασαν οι ξενοδόχοι από τη μία ωφελεί οικονομικά μερίδα επαγγελματιών του κλάδου, από την άλλη καταστρέφει το τουριστικό προϊόν της Χίου.

Αυτό δείχνει ότι οι Έλληνες πολίτες εμπρός στην καταστροφή της χώρας, φτύνουν κατάμουτρα το λεγόμενο «ταξικό συμφέρον» και κοιτούν το εθνικό συμφέρον. Αυτό είναι εξόχως ελπιδοφόρο και αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι μια κοινωνία με συνοχή, όπως είναι η Ελληνική, δεν είναι πρόσφορο έδαφος για τις μαρξιστικές και φιλελεύθερες ιδεοληψίες της παγκοσμιοποίησης.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. MHN ΕΞΙΔΑΝΙΚΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ "ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΪΟΝ" ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ Η ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΩΝ ΧΙΩΤΩΝ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών