Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 02, 2016

Φωτορεπορτάζ από την μαζική τελετή Τιμής και Μνήμης για τον Γιώργο και τον Μάνο

Με μια λιτή τελετή χιλιάδες Εθνικιστές από όλη την Ελλάδα, αλλά και από την Ευρώπη, τίμησαν τους νεκρούς Ήρωες του Κινήματος, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Η σεμνή τελετή ξεκίνησε με τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των δύο Συναγωνιστών...
που δολοφονήθηκαν άνανδρα από τους τρομοκράτες έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο την 1η Νοεμβρίου 2013.

Τρία χρόνια μετά και το ανθελληνικό κράτος δεν έχει κάνει καμία κίνηση για την σύλληψη και την τιμωρία των παρακρατικών δολοφόνων.

Ο Αλέξανδρος Γέροντας, ο Συναγωνιστής που τραυματίστηκε βαριά από τις σφαίρες των τρομοκρατών, αλλά στάθηκε όρθιος σημείωσε πως 3 χρόνια μετά ακόμα δεν έχει αποδοθεί Δικαιοσύνη!Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας του Γιώργου, τόνισε πως η 1η Νοεμβρίου 2013 πέρα από μια μέρα λύπης, είναι μία ημέρα υπερηφάνειας και δέσμευσης για τον Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών.Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως οι Αθάνατοι Συναγωνιστές μας είναι οι τελευταίοι Ήρωες του Ελληνικού Έθνους και είναι χρέος μας να συνεχίσουμε απροσκύνητοι τον δρόμο προς τη Νίκη!Μέσα σε κλίμα συγκίνησης οι χιλιάδες Συναγωνιστές έψαλλαν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.Ακολούθησε πορεία χιλιάδων Εθνικιστών με αναμμένες δάδες προς το κοιμητήριο του Νέου Ηρακλείου, την τελευταία κατοικία των Αθάνατων αδερφών μας.Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών