Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 02, 2016

Η Βέφα Αλεξιάδου δεν υπέκυψε στην τρομοκρατία της «πολιτικής ορθότητας»

Με ποταμό ύβρεων, προσβολών και απειλών απάντησαν τα κουκουλοφόρα κομμούνια στη σαφή θέση που πήρε η Βέφα Αλεξιάδου, στη βεβήλωση της μνήμης των Ηρώων του ελληνο-ϊταλικού πολέμου, από μια μαθήτρια από το Αφγανιστάν, την οποία μαρξιστές ινστρούχτορες χειραγώγησαν να παρελάσει με μαντίλα για να προκαλέσει τον ελληνικό λαό.

Αλλά, η Βέφα Αλεξιάδου δεν υπέκυψε στην κόκκινη τρομοκρατία της νεοταξίτικης «πολιτικής ορθότητας» και δεν πήρε πίσω ούτε λέξη απ’ αυτά που έγραψε. Ιδού η νέα της ανάρτηση:...


«Καλημέρα από μία συνάνθρωπο! μία φίλη! μία συνοδοιπόρο στο δύσκολο δρόμο της ζωής! Γεννηθήκαμε και ζούμε σε μιά μικρή πανέμορφη, ευλογημένη από τον Θεό χώρα που γέννησε, όπως με υπερηφάνεια υπερασπιζόμαστε, Πολιτισμό  και Δημοκρατία. Μόνο που εμείς τα παιδιά της τις δύο αυτές αξίες δεν τις σεβόμαστε. Κάθε άλλο παρά πολιτισμένοι και δημοκράτες είμαστε! Έχουμε παρεξηγήσει το νόημα αυτών των δύο λέξεων. Πιστεύουμε πως δημοκρατία είναι να εκφράζουμε με αναίδεια χωρίς κανένα σεβασμό προς τον συνομιλητή μας τη γνώμη μας και πολιτισμός, όταν δεν τα βγάζουμε πέρα να υπερισχύσει η άποψή μας, το υβρεολόγιο.

Θα ήθελα λοιπόν, αγαπημένοι μου Έλληνες συνομιλητές της χθεσινής μου ανάρτησης να εκφράσω τη λύπη μου για την ακόμη μια φορά διαπίστωση της κατάντιας μας και να σας διαβεβαιώσω πώς οι ύβρεις σας δεν με ακούμπησαν. Απλά λερώσατε το στόμα σας δείχνοντας την κακώς εννοουμένη δημοκρατία καί τον πολιτισμό σας. Σας Λυπάμαι. Και μία διευκρίνιση. Η παρατηρησίς μου αυτή δεν απευθύνεται φυσικά, σε όλους τους συνομιλητές μου.».

Κομμούνια, δε σας φοβάται κανείς! Και έρχεται ο καιρός που δε θα τολμάτε να ξεμυτίσετε από τα σπίτια σας, γιατί θα σας λιντσάρει ο απλός κοσμάκης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών