Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 09, 2016

Κούγιας: Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι... αδερφή ψυχή, αλλά το κρατάει κρυφό

Συνέντευξη στον «Arena FM 89,4» έδωσε ο γνωστός δικηγόρος Κούγιας, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κυβερνητικό παλιάτσο και ντελάλη του… ηθικού πλεονεκτήματος της αριστεράς,  Λαλάκη Λαζόπουλο, ο οποίος τον έχει μονίμως στο στόχαστρο της εμμονικής «σάτιράς» του. Μάλιστα, ο Κούγιας ήταν πολύ αποκαλυπτικός, μέχρι του σημείου να αποκαλύψει κι ένα… κρυφό κουσούρι του… νέου Αριστοφάνη:

«Έχει αλλοιώσει την προσωπικότητά μου και έφτιαξε έναν επίπλαστο χαρακτήρα μου. Στη προσωπική μου ζωή...
ό,τι ήθελα να πάρω το πήρα. Δεν έχω κάποιο κόμπλεξ, απλά δεν μου αρέσει η παράφραση της πραγματικότητας. Ένας γκέι με είπε κοντό επειδή δεν είχε κάτι άλλο να πει. Ο άνθρωπος δεν είχε τι άλλο να πει και έφτιαξε μια διαδικασία δυσφημήσεως προς το πρόσωπό μου και όταν συναντηθήκαμε από κοντά μου ζητούσε γονατιστός συγγνώμη. Ένας πολύ γνωστός γκέι, που ποτέ δεν ομολόγησε την ιδιαιτερότητά του, ο Λαζόπουλος με έχει χαρακτηρίσει πολλές φορές. Ενώ είναι γνωστό το τι κάνει στη προσωπική του ζωή, δεν το έχει ομολογήσει ποτέ».

Λαλάκη, είσαι… αδερφή ψυχή; Κι αν είσαι, γιατί δεν το μολογάς; Εσύ, ένας αριστερός των «δικαιωμάτων» και των «ιδιαιτεροτήτων», το θεωρείς ντροπή;

1 σχόλιο:

  1. Όχι προς θεού ρε παιδιά. Δεν είναι αδελφή Λάκης. Θεραπεία για τις αιμορροΐδες κάνει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών