Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 09, 2016

Με μαύρο δάκρυ κλαίνε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ - Πόνος στο ΣΚΑΪ για Τραμπ και Χρυσή Αυγή!

Το έδαφος κάτω από τα πόδια τους έχουν χάσει στα επιτελεία του Τσίπρα και του Μητσοτάκη μετά την νίκη του Τραμπ, καθώς είχαν επενδύσει πολιτικά στην επικράτηση της Χίλαρυ Κλίντον.

Ακόμα και μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των αμερικανικών εκλογών τα στρατόπεδα του Σύριζα και της ΝΔ παραμένουν μουδιασμένα, καθώς δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι ο αμερικανικός λαός θα πήγαινε αντίθετα...
στην βούληση των σιωνιστικών κέντρων του Σόρος και της προπαγάνδας από τα συστημικά ΜΜΕ.

Καθ΄όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου Σύριζα και ΝΔ σε αγαστή συνεργασία με τους εγχώριους ολιγάρχες είχαν επιδοθεί σε εκστρατεία λάσπης εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ και τώρα προσπαθούν να συμμαζέψουν... τα ασυμμάζευτα.

Από το Μαξίμου διαρρέουν ότι είχαν προετοιμαστεί και για τα δύο ενδεχόμενα. Η αλήθεια είναι όμως ότι είχαν προετοιμαστεί μόνο για την νίκη της Κλίντον και τώρα η όλη επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα πηγαίνει στον κάλαθο των αχρήστων.

Στην ίδια ακριβώς γραμμή ήταν η ΝΔ του Μητσοτάκη και η δήλωση του Κουμουτσάκου: «It's the end of the world as we know it. Σκέψη. Περισυλλογή. Δράση. Καλημέρα σε όλες και όλους» φανερώνει την μαύρη πλερέζα που φόρεσαν στα γραφεία της ψευτοδεξιάς.

Το μόνο κόμμα που στήριξε από την πρώτη στιγμή και ξεκάθαρα την πατριωτική επιλογή Τραμπ ήταν η Χρυσή Αυγή και αυτό είναι κάτι που πόνεσε το σύστημα, όπως παραδέχτηκαν στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή τους ο Άρης Πορτοσάλτε και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Ο Παπαδημητρίου μάλιστα δεν μπόρεσε να παραδεχτεί πως το μόνο αντισυστημικό κόμμα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας, η Χρυσή Αυγή και ψέλλισε κάτι μπούρδες για... ΚΚΕ!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών