Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 23, 2016

Η ίδρυση της ΚΝΕ από τον εβραίο Ζακ Βεντούρα

Ζακ Βεντούρα
(Διαχρονικό κείμενο του Γ. Δημητρακόπουλου, Συνταξιούχου Εκπαιδευτικού)

Εκτός από τα 98 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ (ως ΣΕΚΕ, μετονομάστηκε το 1924), αυτές τις ημέρες συμπληρώθηκαν τα 90 χρόνια από την ίδρυση της ΚΝΕ (τότε ως ΟΚΝΕ). 

Είθισται, σε τέτοιες περιπτώσεις, να μνημονεύεται και το όνομα του ιδρυτού της οργανώσεως. Μάλιστα, τιμητικώς, σε όλα τα γραφεία των κομμάτων και των κομματικών νεολαιών, υπάρχουν πορτραίτα των ιδρυτών τους. Σε όλα, εκτός του ΚΚΕ και της ΚΝΕ! Γιατί άραγε; Υπάρχει...
κάποιος ειδικός λόγος; Όπως και στο παραπάνω κείμενο, βλέπουμε ότι απαριθμούνται κάποια «επιφανή» μέλη της ΟΚΝΕ, αλλά αποκρύπτεται επιμελώς το όνομα του ιδρυτού της!

Ιδρυτής, λοιπόν, κατ’ αρχάς της ως άνω μνημονευομένης ΟΣΕΝΕ (της νεολαίας του ΣΕΚΕ), ήταν ο εβραίος Ζακ Βεντούρα. Ο ίδιος, ίδρυσε και την ΟΚΝΕ. Αυτή είναι η αλήθεια.

Όμως, γιατί σήμερα τον κρύβουν οι κουκουέδες; Όπως κρύβουν και τον ιδρυτή του ΣΕΚΕ-ΚΚΕ, επίσης εβραίο, Αβραάμ Μπεναρόγια; Ντρέπονται γι’ αυτούς; Ή μήπως, τώρα που υπάρχει «αντίπαλον δέος», η Χρυσή Αυγή, φοβούνται να μην πληροφορηθεί ο ελληνικός λαός, ότι το κόμμα και την νεολαία τους ίδρυσαν κάποιοι μη Έλληνες και πιο συγκεκριμένα εβραίοι;

Πάντως, προ διετίας, όταν η Χρυσή Αυγή δεν είχε μεγάλη δύναμη και επιρροή, οι κομμουνισταί που είχαν το προνόμιο του μονολόγου, εμνημόνευαν τον Ζακ Βεντούρα! Ιδού σχετικό δημοσίευμα από τον Ριζοσπάστη της 12/12/2010:

«Στο Έκτακτο Εκλογικό Συνέδριο του ΣΕΚΕ (Κ), (Σεπτέμβρης 1920), παίρνει μέρος για πρώτη φορά η «Ομοσπονδία Σοσιαλιστικών Εργατικών Νεολαιών Ελλάδας», (ΟΣΕΝΕ), που την αντιπροσώπευε ο Ζακ Βεντούρα, και η οποία μόλις είχε ιδρυθεί. Η οργάνωση δεν πήρε μέρος στη συζήτηση, σύμφωνα με δήλωση στο Συνέδριο του Ζακ Βεντούρα, γιατί…».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών