Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 22, 2016

Realnews: Η αντισυστημική ψήφος πάει προς την Χρυσή Αυγή - Μήνυμα προς ΝΔ: Κάντε κάτι να σταματήσει!

Η συνεχιζόμενη ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με ένα ολοένα και αυξανόμενο αριθμό Ελλήνων να ακολουθούν τον πολιτικό λόγο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, είναι κάτι που αναγκάζονται να παραδεχθούν, έστω και εμμέσως, ακόμη και οι συστημικές εφημερίδες. Η Real News, στα πλαίσια της συνέντευξης που πήρε από τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, τον ρωτάει, ανάμεσα σ’ άλλα, και το εξής:

Το φαινόμενο Τραμπ σας ανησυχεί; Η Ν.Δ. μπορεί να σταματήσει την «αντισυστημική» ψήφο προς τη Χρυσή Αυγή;ˮ, παίρνοντας την εξής απάντηση:

“Η επιλογή του αμερικανικού λαού ήταν σαφής και σεβαστή, διότι αυτό είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Εκείνο που πρέπει να μας ανησυχεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο είναι η άνοδος...
των άκρων και των λαϊκιστών και το κλίμα των εντελώς αρνητικών εκστρατειών, όχι η επιλογή, διότι η επιλογή είναι Δημοκρατία. Υποχρέωσή μας -και εδώ στην Ελλάδα- είναι να αποτρέψουμε τη «βαρβαροποίηση» της πολιτικής ζωής, η οποία τροφοδοτεί τα άκρα, για να αποφύγουμε στο μέλλον πολιτικά «ατυχήματα», όπως το «εθνικό δυστύχημα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ»”.

Αυτό το οποίο έχουμε καταρχάς να παρατηρήσουμε, είναι η επί της ουσίας παραδοχή της Real News ότι υπάρχει μια συνεχιζόμενη ροή αντισυστημικών ψήφων προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθώς και η σαφής απορία της για το αν η ΝΔ μπορεί να σταματήσει την ροή αυτή.

Το δεύτερο το οποίο παρατηρούμε, είναι ότι η απάντηση του Αυγενάκη είναι εντελώς άσχετη με το περιεχόμενο της ερώτησης που του έγινε. Δείγμα σαφέστατο τόσο της απροθυμίας του να απαντήσει, όσο και της αμηχανίας που του προκάλεσε η ερώτηση αυτή, καθώς η αποδοχή των θέσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τον Ελληνικό Λαό μεγαλώνει σε καθημερινή βάση.

Οι επόμενες εκλογές θα αποτελέσουν μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη για το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο, αλλά και για τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης σ’ όλον τον πλανήτη, καθώς η άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα είναι εντυπωσιακή.           

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών