Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 07, 2016

Βουλώστε το Συριζαίοι για τις συλλήψεις του αρχηγού και των βουλευτών του φιλοκουρδικού κόμματος της Τουρκίας!

Γράφει ο Αντίοχος

Παρά το ότι ο αρχηγός τους είναι γιουσουφάκι του Ερντογάν Πασά πεσκέσι τους οχτώ Τούρκους αξιωματικούς που είχαν ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα…), οι συριζομούρηδες και λοιπά ρετάλια της αριστεράς, διαμαρτύρονται για την σύλληψη και προφυλάκιση του αρχηγού του φιλοκουρδικού κόμματος της Τουρκίας και βουλευτών του.

Μάλιστα, η γνωστή κομπανία των «αλληλέγγυων» συριζομούρηδων εμφανίστηκε και σε διαδήλωση...
διαμαρτυρίας που έκαναν χθες οι Κούρδοι στην Αθήνα, με κεντρικό σύνθημα «Όχι στη δικτατορία του Ερντογάν» – λίγους μήνες μετά τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησής τους για την νίκη της… δημοκρατίας στην Τουρκία επί του κινήματος των στρατιωτικών!

Επιπλέον, η «Αυγή» δημοσιεύει άρθρο υπό τον τίτλο «Τουρκία: Ποια Δημοκρατία;», στην οποία αναφέρει μεταξύ των άλλων και τα εξής: «Η πρωτοφανής κίνηση της τουρκικής κυβέρνησης να προχωρήσει στη σύλληψη της ηγετικής ομάδας του τρίτου μεγαλύτερου πολιτικού κόμματος της χώρας…».

Εσείς, παλιοπατσαβούρια, τι κάνατε όταν η χουντάρα Σαμαρά συλλάμβανε και φυλάκιζε τον Αρχηγό και την μισή κοινοβουλευτική ομάδα του τρίτου πολιτικού κόμματος της Χώρας; Εσείς δεν είσαστε που χειροκροτούσατε τις χουντικές μεθοδεύσεις και λέγατε ότι άργησαν κιόλας; Βγάλτε, λοιπόν, το σκασμό, κουφάλες, γιατί δεν δικαιούστε να ομιλείτε περί «δημοκρατίας»!

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών