Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 07, 2016

Wall Street Journal: “Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον Αγώνα ενάντια στην ισλαμοποίηση, παρά τις αστυνομικές επιχειρήσεις στον Βοτανικό”

Κεντρικό θέμα στον αμερικανικό εκδοτικό κολοσσό Wall Street Journal έγιναν οι δυναμικές αντιδράσεις του Λαϊκού Συνδέσμου ενάντια στο κυβερνητικό σχέδιο επιβολής του Ισλάμ στην Ελλάδα. Σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον άρθρο - ανάλυση, η αμερικανική εφημερίδα τονίζει πως οι πολιτικές εξελίξεις θα ευνοήσουν την Χρυσή Αυγή, η οποία αναμένεται να παρουσιάσει άνοδο ανάλογη με αυτή των ετών 2012-13.

Αυτά λένε όλα τα καταξιωμένα διεθνή μέσα (εφημερίδα Wall Street Journal, περιοδικό The Week), αλλά και αρκετοί εν Ελλάδι αναλυτές (βλέπε ανάλυση του Capital.gr). Αυτός είναι και ο προφανής λόγος του απόλυτου αποκλεισμού των εκπροσώπων του Λαϊκού Συνδέσμου από όλα τα ελεγχόμενα μεγάλα ΜΜΕ της διαπλοκής και της διαφθοράς. Η Χρυσή Αυγή είναι πρώτο θέμα...
στην Αμερική και την ίδια ώρα είναι εξαφανισμένη από τα χρεοκοπημένα τουρκοκάναλα των εγχώριων νταβατζήδων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα και την ανάλυσή της, η Χρυσή Αυγή αναμένεται να παρουσιάσει μία εκρηκτική άνοδο, αφού «πέρα από τον προσεταιρισμό του αντιμεταναστευτικού συναισθήματος, τραβάει ψηφοφόρους και από τη γενικότερη απογοήτευση σχετικά με το πως το πολιτικό σύστημα χειρίστηκε την επταετή οικονομική ύφεση».

Αυτό έρχεται αφότου το πολιτικό σύστημα επεχείρησε να σώπασει την Χρυσή Αυγή μέσα από μία πολιτική σκευωρία τεραστίων διαστάσεων. Όπως το θέτει η εφημερίδα η Χρυσή Αυγή «εκ μίας μικρής βάσεως κέρδισε υποστήριξη στο μέσο της βαθιάς οικονομικής κρίσεως, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια συγκρατήθηκε καθώς η ηγεσία της βρέθηκε υπό την πίεση μίας δικαστικής έρευνας». Κοινώς, αυτό που σημειώνει ο αρθρογράφος της WSJ είναι ότι η σκευωρία συνετέλεσε στην συγκράτηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Στην πραγματικότητα έγινε με αυτόν τον σκοπό, όπως μαρτυρά το βίντεο Μπαλτάκου, θα προσθέταμε εμείς.

Παράλληλα με τις απόψεις του αρθρογράφου, o αναλυτής του Control Risks, David Lea, σημειώνει στην ίδια εφημερίδα ότι «η κόπωση των απλών Ελλήνων από την συνεχή εισροή προσφύγων μπορεί να είναι μια ευκαιρία για το κόμμα». Είναι, λοιπόν, πανθομολογούμενο ότι η Χρυσή Αυγή θα σημειώσει μία εκρηκτική άνοδο στις επόμενες εκλογές, παρά το γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις προσπαθούν να παρουσιάσουν μία διαφορετική εικόνα, ελέω των εντολών που λαμβάνουν από τους χρηματοδότες τους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στα αγγλικά στον πρώτο σύνδεσμο της λίστας:
Greek Police Clear Anti-Mosque Demonstrators as Golden Dawn Vows to Fight On

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών