Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2016

Τις εκλογές στις ΗΠΑ τις κέρδισε ο... Πούτιν

Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στον προεδρικό θώκο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα σηματοδοτήσει πολλές αλλαγές στην εσωτερική, οικονομική και εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Αλλαγές που πιθανότατα  τρέμει το σιωνιστικό κατεστημένο της Ουάσιγκτον, όπως οι τοκογλυφικές συμμορίες των Ρότσιλντ και των Ρόκφελερ, οι οποίες εξουσιάζουν μέσω της Fed τις παγκόσμιες χρηματοοικονομικές ροές και μέσω των πετρελαϊκών εταιριών τους παγκόσμιους ενεργειακούς πόρους.

Ο στόχος των σιωνιστικών συμμοριών της Ουάσιγκτον είναι πάντα η εποπτεία άμεσα ή έμμεσα του προεδρικού θώκου των ΗΠΑ, έτσι ώστε να μπορούν να ελέγχουν το δολάριο και το πετροδολάριο σε παγκόσμια κλίμακα. Η άνοδος του Τραμπ στην εξουσία...
θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα για την κατάρρευση της χρηματοπιστωτικής «πυραμίδας» του δολαρίου που έχει οικοδομηθεί από την σιωνιστική Fed. Η Ρωσία και η Κίνα είναι βέβαιο ότι δεν θα έχουν την οποιαδήποτε αντίρρηση για την απόσυρση του δολαρίου ως παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού νομίσματος, αφού ήδη έχουν εξυφάνει και εφαρμόζουν σχέδια προς αυτό τον σκοπό.

Η κατάρρευση της «πυραμίδας» του δολαρίου θα σημάνει και το τέλος της ηγεμονίας των ΗΠΑ και την μετάβαση σε ένα πολυπολικό σύστημα παγκόσμιας εξουσίας με περισσότερα του ενός εθνικών κέντρων, κάτι που ήδη έχει υπονοήσει ο Τραμπ με δηλώσεις του κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Οι εξελίξεις αυτές θα συνοδευτούν και με αλλαγή-αναπροσαρμογή πορείας στο γεωπολιτικό δόγμα των ΗΠΑ που ως γνωστόν είναι εμπνεύσεως σιωνιστικών think-tanks και επιφανών Αμερικανοσιωνιστών. Αν συμβεί αυτό τότε η παγκόσμια σιωνιστική ελίτ θα έχει υποστεί μια συντριπτική ήττα.

Η αναπροσαρμογή του γεωπολιτικού δόγματος των ΗΠΑ, την οποία έχει αναφέρει ο Τραμπ στο πρόγραμμα διακυβέρνησης του, θα επιφέρει σημαντικές ανακατατάξεις στα μέτωπα αντιπαράθεσης της Μέσης Ανατολής, της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Ανατολικής Ευρώπης και βέβαια στην συμμαχία του ΝΑΤΟ την οποία ο εκλεγείς πρόεδρος έχει χαρακτηρίσει ως ιστορικά παρωχημένη και άνευ αντικειμένου, αφού έχει διαλυθεί το Σύμφωνο της Βαρσοβίας και έχει εκλείψει ο κομμουνιστικός κίνδυνος εδώ και 25 χρόνια.

Ο μαφιόζικος εκλογικός μηχανισμός του Σόρος και των σιωνιστικών ΜΜΕ απέτυχε να εκλέξει την Χίλαρι πρόεδρο των ΗΠΑ, κάτι που σίγουρα θα οδηγούσε σε όξυνση της αντιπαράθεσης μεταξύ Δύσης και Ρωσίας-Κίνας και πιθανόν σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών ξεπερνά τις ΗΠΑ, ξεπερνά τα στενά συμφέροντα της λεγόμενης Δύσης.

Ο Ντόναλντ Τραμπ σίγουρα δεν είναι κάποιος αχυράνθρωπος του σιωνιστικού παρακράτους όπως είναι ο Ομπάμα και όπως θα ήταν η Χίλαρι ως πρόεδρος. Είναι βέβαιο ότι η εκλογή του θα επηρεάσει θετικά τις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας, αφού ο ομφάλιος λώρος Ουάσιγκτον-Αμερικανοσιωνιστών και τα παγκόσμια προβλήματα που προέκυψαν εξ αυτής της σύνδεσης σταδιακά θα αδρανοποιηθούν, προβλήματα που ήταν αποκλειστικά σιωνιστικής έμπνευσης.

Είναι βέβαιο ότι με τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο οι σχέσεις Ουάσιγκτον-Μόσχας θα αρχίσουν να έχουν θετικό πρόσημο και η ανθρωπότητα θα απομακρυνθεί από το έρεβος ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου.

Γ. Λιναρδής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών