Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 22, 2016

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ… ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»

Έγινε σήμερα το μεσημέρι η πανσαμιακή συγκέντρωση για το μέγα θέμα των λαθρομεταναστών, παρουσία πλήθους κόσμου από όλη τη Σάμο.
 
Στην αρχή της συγκέντρωσης διαβάστηκε επιστολή του μητροπολίτη Σάμου, κ.κ. Ευσεβίου και εν συνεχεία...
ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου διάβασε σχετικό ψήφισμα.

Έπειτα, τον λόγο πήραν κατά σειρά ο δήμαρχος του νησιού, ο αντιπεριφερειάρχης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, κ. Κώστας Κυριαζής.

img_1512

Οι ομιλητές τόνισαν ότι η Σάμος δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση, να υπάρχουν 6.000 μόνιμοι κάτοικοι και 2.500 «προσφυγάκια» – αναλογία 45%- σε χώρους που μετά βίας μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 750 άτομα.

img_1526

Μίλησαν επίσης για την καταστροφή του τουρισμού (βασικής πηγής εισοδήματος για τους Σαμιώτες – το 85% του ΑΕΠ της Σάμου), για το αίσθημα ασφαλείας που έχει κλονιστεί, για την απροθυμία της κυβέρνησης να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και για τις πολυάριθμες ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στη Σάμο και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι σκοπίμως η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου υλοποιεί σχέδιο να αφήσει μόνιμα στα νησιά χιλιάδες λαθρομετανάστες, παρά τη θέλησή τους. Και ότι πρέπει όλοι οι Σαμιώτες να αντιδράσουν για το μέλλον των επόμενων γενιών!

(ΥΓ): Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, αλλά και η οργή και η αγανάκτηση που επικρατούν, απέτρεψαν την εμφάνιση του περιοδεύοντος παρακρατικού θιάσου των «αλληλέγγυων»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών