Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 27, 2016

H «αλληλέγγυα» Γαλλική αριστερά, η πλατεία... Στάλινγκραντ και η περίπτωση της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

«Οι μετανάστες είναι καλοδεχούμενοι» ήταν το σύνθημα που αναγραφόταν στα γαλλικά, τα αραβικά και τα αγγλικά, σε μια θλιβερή συγκέντρωση περίπου χιλίων στελεχών της γαλλικής αριστεράς, κομμουνιστών εργατοπατέρων, αλλοδαπών και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων», στην πλατεία… Στάλινγκραντ του Παρισιού. Στην οποία συγκέντρωση, τα κομμούνια ζητούσαν να τους στείλουν περισσότερα «προσφυγάκια» στην Γαλλία, για να τα εκμεταλλευτούν.

Μόνο χίλιους «αλληλέγγυους» έχει ολόκληρο Παρίσι, μια πόλη 13.000.000, μεγάλο ποσοστό των οποίων είναι αλλοδαποί; Όχι βεβαίως, αλλά...
δεν τολμούν πλέον να εμφανιστούν δημοσίως! Είδατε τι κάνει ο φόβος της επικράτησης του κόμματος Λεπέν; Εξαφανίζει τους αριστερούς «αλληλέγγυους» σε χρόνο… dt!

Αυτό θα συμβεί συντόμως και στην Ελλάδα, όταν η Χρυσή Αυγή θα μπει στον… προθάλαμο της εξουσίας! Το πολιτικό κέντρο βάρους θα μετατοπιστεί, η μαρξιστική ιδεολογική κυριαρχία θα τσακιστεί και η «αλληλέγγυα» αριστερά θα εξαφανιστεί!

Συμπέρασμα: Είναι τεράστια η προσφορά της Χρυσής Αυγής στον τόπο. Τόσο πολύ, που ακόμα κι αν δεν υπήρχε Χρυσή Αυγή, θα έπρεπε να την… ανακαλύψουμε!

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ .....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΑΜΑΣΗΤΟ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών