Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 25, 2016

Στο 15,5% το πατριωτικό AfD: Έντρομη η Μέρκελ ξεκινάει απελάσεις λαθρομεταναστών!

Άσχημα τα μαντάτα για την Μέρκελ από τη νέα δημοσκόπηση που βγήκε σήμερα στην δημοσιότητα και εμφανίζει το πατριωτικό AfD, το οποίο έχει ως προμετωπίδα του την αντίθεση στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων, στο 15,5% με ανοδικές τάσεις.

Το AfD εξασφαλίζει ποσοστό 15,5% στην πρόθεση ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές του...
2017, ήτοι μια άνοδο 2,5% σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα, όπως κατέδειξε η δημοσκόπηση που θα δημοσιεύσει αύριο η εφημερίδα Bild και διεξήχθη από το ινστιτούτο Insa. Αντιθέτως, το ποσοστό του κόμματος CDU της Μέρκελ μειώθηκε κατά 1,5% και βρίσκεται στο 31,5% και του SPD υποχώρησε κατά 1% και ανέρχεται στο 20,5%.

Άξιο λόγου επίσης το γεγονός ότι η συγκεκριμένη δημοσκόπηση προφανώς δεν ενσωματώνει το σοκ που δέχτηκε η γερμανική κοινή γνώμη από το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στο Βερολίνο.

Αμέσως η Μέρκελ άφησε τις selfie με τα προσφυγόπουλα και άρχισε να συντονίζει ένα μαζικό κύμα απελάσεων και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες, αφού Χριστούγεννα έχουμε και πέρα από τον κίνδυνο νέου τρομοκρατικού χτυπήματος, υπάρχει και το θέμα των μαζικών σεξουαλικών επιθέσεων από «προσφυγόπουλα», το οποίο θα κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες.

Κοινώς, ακόμα και να μην υπήρχαν οι Εθνικιστές θα έπρεπε να τους εφεύρουμε. Και τώρα που υπάρχουν, είναι επιτακτική ανάγκη να κυβερνήσουν, γιατί φυσικά το πρωτότυπο είναι καλύτερο από τα αντίγραφα.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ε όχι και αντίγραφο οι του "δημοκρατικού" τόξου. Θέατρο παίζουν για να ρίξουν στάχτη στα μάτια το κόσμου μπας και δεν χάσουν την καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών