Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 27, 2016

Χριστούγεννα στη Συρία παρουσία του προέδρου Άσαντ… Αλήθεια, γιατί δεν υπάρχουν χριστιανοί ανάμεσα στα «προσφυγάκια»;


Μπορεί ο πόλεμος που προκάλεσαν οι χαϊδεμένοι της Δύσεως και του διεθνούς σιωνισμού, τζιχαντιστές, να μαίνεται στην Συρία, αλλά τα Χριστούγεννα γιορτάστηκαν κανονικά από τα περίπου 2.000.000 των Ελληνορθοδόξων της χώρας.

Μάλιστα, ο ίδιος ο πρόεδρος της χώρας, Μπασάρ αλ Άσαντ, παρότι μουσουλμάνος, επισκέφθηκε μια γυναικεία μονή στην πόλη Σεϊντνάγια, βορείως της Δαμασκού και γιόρτασε τα Χριστούγεννα μαζί με...
τις μοναχές και ορφανά παιδιά που φιλοξενούνται σε ορφανοτροφείο της μονής.

Και με την ευκαιρία, ας θέσουμε κι ένα ερώτημα, προς «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους»: είναι προφανές, ότι εκείνοι που πρέπει περισσότερο απ’ όλους τους υπολοίπους Σύριους να φοβούνται τους τζιχαντιστές, είναι τα 2.000.000 των Ελληνορθοδόξων. Κι όμως, ούτε ένας εξ’ αυτών δεν βρίσκεται ανάμεσα στα καραβάνια των «προσφύγων», που καταφτάνουν στην Ελλάδα! Και μη μας πουν που το ξέρουμε… Έστω κι ένας αν υπήρχε, θα τον παρουσίαζαν θριαμβευτικά τα ΜΜΕ, για να φέρουν σε δύσκολη θέση την Εκκλησία και να δημιουργήσουν κύμα συμπάθειας για τους «χριστιανούς πρόσφυγες». Γιατί άραγε δεν φεύγουν οι χριστιανοί από την Συρία; Μήπως γιατί η Νέα Τάξη Πραγμάτων που χειραγωγεί το κύμα των «προσφύγων» προς την Ελλάδα και την Ευρώπη γενικότερα, δεν δέχεται χριστιανούς αλλά μόνο μουσουλμάνους, γιατί ο σκοπός της μεταφοράς τους δεν είναι η σωτηρία τους «από τη φρίκη του πολέμου», αλλά ο εξισλαμισμός της Ελλάδος και της Δύσεως;

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχει στις μέρες μας ένα πλοίο που έχει προσαράξει στην Κω 40 μέτρα από την ακτή με τον Τούρκο καπετάνιο να αρνείται την πρόσβαση στις Ελληνικές αρχές. Τα σχόλια του διαδικτύου λένε ότι μεταφέρει όπλα. Άλλωστε ο Ερντογάν έστειλε όπλα στην Αίγυπτο και δεν νομίζω να είχε πρόβλημα να μην στείλει και σε εμάς την στιγμή που οι λαθρομεταναστες είναι χιλιάδες εκεί και σε έναν γενικό ξεσηκωμό θα πολεμήσουν για τα συμφέροντα της Τουρκίας.

    Σηκώστε το θέμα. Πιέστε επί τόπου. Απειλείστε με ρεσάλτο στο πλοίο. Αν όντως έχει όπλα καταρρέει η πολιτική στο μεταναστευτικό τριών κυβερνήσεων, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και μάλλον για αυτό τον λόγο τρεις ημέρες σήμερα έχει αρχίσει ο φαύλος κύκλος της συγκάλυψης με όλα τα ΜΜΕ να αποσιωπούν το θέμα. Και είναι αυτονόητο ότι εάν έχουν όπλα στα μπάρια την στιγμή που δηλώνουν σκάλες αυτομάτως μπορούμε να πετάξουμε έξω από την χώρα τους λαθρομετανάστες μέχρις ενός.

    Είναι εθνική ανάγκη να δράσει η ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών