Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 30, 2016

Πανευρωπαϊκή δημοσκόπηση - κόλαφος για πολιτικάντηδες: 86% των Ελλήνων συντάσσονται με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για τους λαθρομετανάστες - 46% θέλουν έξοδο από την Ε.Ε.

Το “Refugees Welcome” ψόφησε, το «Μένουμε Ευρώπη» πνέει τα λοίσθια και οι πολιτικάντηδες παρατηρούν αποσβολωμένοι την άνευ επιστροφής καταστροφή των ονείρων τους για την παγκοσμιοποίηση, που μετατρέπονται σε εφιάλτη.

Σε διαδικτυακή σφυγμομέτρηση WIN/Gallup International σε δείγμα 14.969 ατόμων, οι ψηφοφόροι σε όλη την ΕΕ ερωτήθηκαν για την γενική πορεία της χώρας τους, το λεγόμενο «προσφυγικό» και την τάση για έξοδο της χώρας τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όσον αφορά την Ελλάδα, τα αποτελέσματα δείχνουν πως οι πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής γνωρίζουν την καθολική αποδοχή και επιδοκιμασία του Ελληνικού Λαού.
Συγκεκριμένα, το 89% των ψηφοφόρων στην Ελλάδα πιστεύουν ότι η χώρα...
πάει σε λάθος κατεύθυνση. Στο θέμα του «προσφυγικού» το 86% είπαν ότι θα προτιμούσαν να είχαν λιγότερους λαθρομετανάστες, ενώ 46% από 38% των Ελλήνων δήλωσαν ότι θα ψήφιζαν για να φύγουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Την ίδια ώρα στην υπόλοιπη Ευρώπη παρατηρείται ένα παρόμοιο κλίμα, με τους πολίτες να δηλώνουν σε μεγάλο ποσοστό απογοητευμένοι από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ ταυτοχρόνως τα στοιχεία όσον αφορά το «προσφυγικό» βρίσκονται σε πλήρη συμφωνία, αποδεικνύοντας ότι η εν λόγω πολιτική θα αποτελέσει και την ταφόπλακα των πολιτικάντηδων.

Αξίζει να τονιστεί ότι η δημοσκόπηση έγινε από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 7 Δεκεμβρίου, πριν την αιματηρή επίθεση με φορτηγό σε πολυπληθή χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου στις 19 Δεκεμβρίου. Οπότε σήμερα που μιλάμε τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα χειρότερα για τους πολιτικάντηδες, τουλάχιστον στην Γερμανία.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Αυτός ο φαιδρός τύπος που λέγεται Βελόπουλος προσπαθεί να κλέψει ψηφοφόρους από την Χρυσή Αυγή και κάθε βράδυ στην εκπομπή του επιτίθεται εναντίον της ΧΑ.

    Η Χρυσή Αυγή δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τον Βελόπουλο, αλλά αυτός μονίμως ασχολείται με την ΧΑ.

    Το πιο γελοίο είναι ότι ισχυρίζεται πως η ΧΑ δεν έχει πρόγραμμα, και ότι - εδώ γελάμε - η ΧΑ ...αντιγράφει τις δικές του προτάσεις !!!

    Άλλος ένας φαιδρός τηλεπατριώτης ( πρώην ΠΑΣΟΚΟΣ, μετά στον Καρατζατούμπα όπου ψήφισε το πρώτο μνημόνιο και νυν ρωσόφιλος και...αντιγερμανός, ενώ οι επιχειρήσεις του είναι στην Γερμανία ) !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών