Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29, 2016

Δύο διαφορετικοί κόσμοι: Ελληνόπουλα δέχθηκε για τα Χριστούγεννα ο Μιχαλολιάκος - “Προσφυγόπουλα” ο Μητσοτάκης!

Ακολουθεί το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» από τις Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις που δέχθηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και ο πρόεδρος της ΝΔ Μητσοτάκης.

Ο ένας Αρχηγός δέχτηκε για τα Χριστούγεννα ελληνόπουλα πολύτεκνων οικογενειών, ο άλλος… «προσφυγάκια». Η διαφορά ανάμεσα στους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής και την… ψευτοδεξιά Νουδούλα είναι εμφανής, είναι (και) ποιοτική…

Ας δούμε δυο εικόνες θα καταλάβετε καλύτερα.

Εικόνα πρώτη: Δεκάδες Ελληνόπουλα, μέλη πολύτεκνων οικογενειών, προσήλθαν παραμονή Χριστουγέννων...
στα κεντρικά γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου σε μία πολύ όμορφη Χριστουγεννιάτικη εορτή που διοργάνωσε η Χρυσή Αυγή. Οι γονείς έλαβαν τρόφιμα (αρκετά κιλά κρέατος για κάθε οικογένεια), δωρεά του Κινήματος, που παρ’ ότι δεν λαμβάνει ούτε ευρώ από το Δημόσιο, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τους συμπολίτες μας.

Τα παιδάκια έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Σε κάθε παιδάκι δόθηκαν Χριστουγεννιάτικα δώρα (βιβλία και είδη ρουχισμού), καθώς και το καθιερωμένο εορταστικό φιλοδώρημα.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος έστειλε ευχές και ένα μήνυμα σε όλους τους Έλληνες: «Η Χρυσή Αυγή εύχεται σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες Καλά Χριστούγεννα και είθε ο γεννηθείς Θεάνθρωπος να δώσει την ελπίδα στους Έλληνες μα αντισταθούν στην ξενοκρατία και στους ανάξιους κυβερνήτες που λεηλατούν τις ψυχές τους, Χρόνια πολλά, Καλά Χριστούγεννα»!Εικόνα δεύτερη: Στο πλαίσιο διήμερων εκδηλώσεων που διοργάνωσε η Βουλή των Ελλήνων, ασυνόδευτα «προσφυγόπουλα» (βλ. λαθρομεταναστάκια) επισκέφτηκαν το Κοινοβούλιο στις 21 Δεκεμβρίου. Τα «προσφυγόπουλα» είχαν και συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος συνομίλησε μαζί τους και έβγαλε φωτογραφίες…

Δύο εικόνες, δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι, δύο αγεφύρωτες Ιδεολογίες… 

πηγή  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών