Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 13, 2016

Πανικός στα φερέφωνα του Ερντογάν από την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στην τουρκοσύναξη που έγινε στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ

Δεν ήταν μονάχα τα προδοτικά κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου και οι εγχώριοι «νταβατζήδες» που είδαν με «κακό μάτι» την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ για την εκδήλωση των τουρκόψυχων του DEB σχετικά με τις δήθεν «μειονότητες» στην Ελλάδα.

Πανικός προκλήθηκε και στα φερέφωνα της Άγκυρας και του Ερντογάν, οι οποίοι γέμισαν τις φυλλάδες τους με ανθελληνικό δηλητήριο, κλαίγοντας γιατί δεν...
αφεθήκαν στην ησυχία τους να μιλάνε στο κέντρο των Αθηνών για δήθεν «τουρκική μειονότητα».

Αρκετές ήταν οι τουρκόφωνες και τουρκόφρονες εφημερίδες, των οποίων οι θέσεις περιλαμβάνουν την «ανεξαρτησία της Δυτικής Θράκης», οι οποίες αναφέρθηκαν στο γεγονός παραθέτοντας δηλώσεις των τουρκόψυχων στελεχών του DEB και παραθέτοντας φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται να κάθονται μαζί τους και κυβερνητικά στελέχη!

Είχαν συνηθίσει ως τώρα να μπορούν να κάνουν την προπαγάνδα τους σε Ελλάδα και εξωτερικό χωρίς καμία ενόχληση. Είχαν συνηθίσει να φωτογραφίζονται σε ελληνικό έδαφος με σημαίες της λεγόμενης «Δυτικής Θράκης», να δέχονται τα σέβη και τις υποκλίσεις από βουλευτές όλων των αποκομμάτων του «δημοκρατικού τόξου» και να κάνουν εκδηλώσεις για την «τουρκική μειονότητα», η οποία δεν υφίσταται ούτε τύποις, αφού η Συνθήκη της Λωζάννης ορίζει μουσουλμανική μειονότητα, ούτε εν τοις πράγμασι, αφού οι Πομάκοι είναι και αισθάνονται Έλληνες.

Η Χρυσή Αυγή τους χαλάει την προπαγάνδα που οδηγεί σε απόσχιση εθνικού εδάφους και γι’ αυτό λυσσάνε. Η Χρυσή Αυγή χαλάει και την διεθνιστική προπαγάνδα των διεθνιστών φίλων τους στο Σύριζα, τη ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα, που δεκαετίες τώρα άφηναν τους Πομάκους βορά στην τουρκική προπαγάνδα.

Τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι την Τελική Νίκη!
Η ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών