Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 13, 2016

Θρασύτατη η ΝΔ για τις δηλώσεις Παρασκευόπουλου!

Θεωρώντας η ΝΔ ότι ο Ελληνικός Λαός έχει πάθει απώλεια μνήμης, προσπάθησε να αποκτήσει εθνικά εύσημα λόγω της απαράδεκτης δήλωσης του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παρασκευόπουλου ότι θα πρέπει να αποποινικοποιηθεί από αδίκημα το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας. Έτσι, λοιπόν, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε λέει τα εξής:

«Με περίσσευμα θράσους, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος δήλωσε ότι πρέπει να ανοίξει διάλογος προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της ελληνικής σημαίας. Για τη Νέα Δημοκρατία, όπως και για όλους τους Έλληνες, η σημαία μας είναι όσιο και ιερό. Αποδοκιμάζουμε και καταγγέλλουμε τις δηλώσεις - παραλήρημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και περιμένουμε από την Κυβέρνηση της χώρας και το κόμμα του να πράξουν το ίδιο».

Το πρωταρχικό περίσσευμα θράσους ανήκει στην ίδια τη ΝΔ, η οποία επιχειρεί να κάνει σπέκουλα γύρω από ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα. Η ροή των γεγονότων έχει αποδείξει ότι σε καμία περίπτωση η ΝΔ θεωρεί ότι «η σημαία μας είναι Ιερό και όσιο». Κατ’ αρχάς, είναι γνωστή η δήλωση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη...
ότι «το δικαίωμα στον καθένα να καίει την σημαία είναι αναφαίρετο». Πώς αντιμετώπισε την ντροπιαστική αυτή δήλωσή του η ΝΔ; Όχι μόνο δεν τον «τελείωσε» πολιτικά, αλλά στην συνέχεια διετέλεσε υπουργός στις κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή, ενώ σήμερα συμμετέχει στην «σκιώδη κυβέρνηση» του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Υπάρχουν, βεβαίως, και οι γνωστές φωτογραφίες του πρόσφατου παρελθόντος, όπου μετά από κομματικές εκδηλώσεις της ΝΔ οι Ελληνικές Σημαίες βρίσκονται κουρελιασμένες κάτω στο πάτωμα. Η ΝΔ, λοιπόν, δεν έχει το παραμικρό ηθικό, ιδεολογικό και πολιτικό δικαίωμα να καταδικάζει την απαράδεκτη δήλωση του Παρασκευόπουλου.

Έχει φροντίσει η ίδια, πολλά χρόνια νωρίτερα, να τον προλάβει στην πρόθεση αποποινικοποίησης του εμπρησμού της Ελληνικής Σημαίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών