Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016

Οι αποκαλύψεις του Κασιδιάρη για μαϊμού "παρακολουθήσεις" των ΚΚΕδων: Όλο το παρασκήνιο

Το μεσημέρι οι αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής έπαιζαν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων - Μετά εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας!

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν... κουρεμένοι οι παραμυθάδες του Περισσού, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες έστησαν ένα επικοινωνιακό σόου αντισυστημικότητας με τις δήθεν παρακολουθήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΚ€. Μετά τις τραγελαφικές καταγγελίες για συνακροάσεις ανάμεσα στα τηλεφωνικά κέντρα του Σύριζα, της ΝΔ, του Ποταμιού και του ΚΚΕ από... απόρρητες κλήσεις οι μπολσεβίκοι ήλπιζαν...
ότι θα παίζουν πρώτο θέμα σε όλα τα δελτία ειδήσεων. Είχαν μάλιστα προετοιμάσει προπαγανδιστικά το έδαφος και ευελπιστούσαν ότι στην χθεσινή επιτροπή Θεσμών και διαφάνειας στην Βουλή με την κατάθεση του προέδρου της ΑΔΑΕ θα σκάσει η... βόμβα!

Τελικά, όμως η βόμβα απεδείχθη... στρακαστρούκα από αυτές που ρίχνουν οι πιτσιρικάδες την Ανάσταση, καθώς ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης σε ζωντανή σύνδεση απέδειξε πώς ανήλικοι φαρσέρ γελοιοποίησαν τους κομισάριους του Περισσού.


Ο πανικόβλητος Παφίλης μετά την οδυνηρή επικοινωνιακή πανωλεθρία και το ξεβράκωμα που πιτσιρικάδες πήραν το "κόμμα του Λαού" στο ψιλό έσπευσε στο γραφείο των δημοσιογράφων στην Βουλή για να εξηγήσει τα... ανεξήγητα. Άφησε κάποιες δήθεν υπόνοιες ότι... "η Χρυσή Αυγή κρύβεται πίσω από τις υποκλοπές" , αλλά τελικά εισέπραξε την χλεύη όλων των δημοσιογράφων, που κατάλαβαν την "πατάτα" του ΚΚΕ.

Τελικά ο Παφίλης δεν πρόλαβε να τα μπαλώσει, αφού στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ η Ναντίν Χαρδαλιά έδωσε το ρεπορτάζ και έδειξε το βίντεο από την επιτροπή όπου ο Ηλίας Κασιδιάρης ως... πράκτορας της CIA συνδέει τα τηλεφωνικά κέντρα της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ και γίνεται η περιβόητη συνακρόαση.
Τι ακολούθησε μετά; Η απόλυτη ομερτά! Το ΚΚΕ εξαπέλυσε λυτούς και δεμένους να παρακαλάνε όλα τα κανάλια και τα ΜΜΕ, ώστε να θάψουν εντελώς το ζήτημα, γιατί το ξεβράκωμα έπαιρνε διαστάσεις. Και έτσι ενώ μας έπρηζαν μια βδομάδα για "παρακολουθήσεις" και συνακροάσεις, μόλις συνειδητοποίησαν και οι ίδιοι ότι "τέντυ μπόυδες" τους βγάλαν στα μανταλάκια ακολουθήθηκε η γνωστή συνταγή: Τσιμουδιά σύντροφοι, γιατί οι λεμονόκουπες πέφτουν βροχή!

Για μία ακόμη φορά το μιντιακό σύστημα των νταβατζήδων κάλυψε την ξεφτίλα των ΚΚΕδων.
Ξεπληρώνοντάς τους για την απόλυτη συγκάλυψη στην Εξεταστική για τα θαλασσοδάνεια, όπου τα σταλινικά κατάλοιπα δεν τόλμησαν να κάνουν ούτε μία ερώτηση στους καναλάρχες- εργολάβους-εχθρούς του λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών