Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016

Κράτος εν κράτει οι παρακρατικοί: Καλούσαν τους πολίτες να πάρουν τα αμάξια τους για να μην τους τα σπάσουν!

Θλίψη, αλλά πολύ περισσότερο οργή, δημιουργεί η πληροφορία ότι οι «αντιεξουσιαστές» γέμισαν με φυλλάδια τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, με τα οποία καλούσαν τους κατοίκους της περιοχής να τα παρκάρουν σε άλλο σημείο για να μην βρεθούν καμμένα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι παρακρατικές συμμορίες, οι οποίες κάτω από την πολύ βολική μάσκα του «αντιεξουσιαστή»...
εξυπηρετούν όποτε χρειαστεί τα βρώμικα σχέδια της εκάστοτε εξουσίας, λειτουργούν ως… δημοτική αρχή της περιοχής με τέτοιου είδους «πρωτοβουλίες».



Συμμορίες οι οποίες έχουν συγκεκριμένα στέκια ως ορμητήρια και συγκεκριμένα πρόσωπα ως καθοδηγητές, αλλά η ηγεσία του υπουργείου Δημοσίας Τάξης τους αντιμετωπίζει ως… ισότιμους συνομιλητές και όχι ως κοινούς εγκληματίες που χρησιμοποιούν ως προσωπείο ένα ακαθόριστο «ιδεολογικό» πλαίσιο.

Το ξημέρωμα της 7ης Δεκεμβρίου βρήκε και πάλι την περιοχή των Εξαρχείων με καμμένα αμάξια, σπασμένες τζαμαρίες, βανδαλισμούς καταστημάτων και άλλα μόνιμα αποτελέσματα της εξίσου μόνιμης δράσης των παρακρατικών κουκουλοφόρων.



Με την παράνοια του ασύλου να συνεχίζεται, με τους «αντιεξουσιαστές» να «πουλάνε πνεύμα» με τέτοιου είδους φυλλάδια και με την κατάσταση της ανομίας να συνεχίζεται κάθε φορά που οι μπαχαλάκηδες κατεβαίνουν από τις πολυτελείς επαύλεις των γονέων τους για να κάνουν την… επανάστασή τους σε βάρος της περιουσίας των «μικροαστών» και των «νοικοκυραίων» και πολύ περισσότερο την ηγεσία της Αστυνομίας να παρακολουθεί με απάθεια την κατάσταση της καταστροφής, οι θρασύδειλες ορδές των παρακρατικών θα εντείνουν ακόμα πιο πολύ την παραβατική τους δράση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών