Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016

Νέες αυξήσεις στα καύσιμα - Η αριστερά θα μας κάνει τη ζωή... ποδήλατο - Όπως στην Αλβανία του Χότζα!

Εκτός από τους υπόλοιπους φόρους που θα μας φορτώσουν στην πλάτη από το νέο έτος οι… φωστήρες της «πρώτης/δεύτερης φοράς αριστερά» και οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι της, έρχονται να προστεθούν και οι αυξήσεις-φωτιά στα καύσιμα. 
 
Έτσι, από την 1η Ιανουαρίου 2017, ο ΕΦΚ στη βενζίνη θα αυξηθεί κατά...
3 λεπτά το λίτρο, από τα 0,67 στα 0,7 ευρώ το λίτρο, ενώ στο πετρέλαιο κίνησης θα αυξηθεί κατά 8 λεπτά το λίτρο, από τα 0,33 στα 0,41 ευρώ το λίτρο. 

Επίσης, ο ΕΦΚ στο υγραέριο κίνησης θα αυξηθεί κατά 10 λεπτά το λίτρο, από τα 0,33 στα 0,43 ευρώ το λίτρο. Εάν υπολογιστεί και ο ΦΠΑ επί της πρόσθετης διαφοράς φόρου που θα προκύψει από την αύξηση, η τελική επίπτωση στη λιανική τιμή πώλησης της βενζίνης θα είναι μια ανατίμηση της τάξεως των 4 λεπτών ανά λίτρο, με συνέπεια η αμόλυβδη να πωλείται σε τιμές που θα κινηθούν στα επίπεδα των 1,40 ευρώ το λίτρο.
 
Στο πετρέλαιο κίνησης η αύξηση του φόρου κατά 8 λεπτά το λίτρο θα έχει ως συνέπεια η μέση λιανική τιμή να υπερβεί το 1,10 ευρώ, ενώ στο υγραέριο κίνησης κατά 12-13 λεπτά το λίτρο.
Συμπέρασμα: όσοι δε μάθατε ποδήλατο μικροί, να μάθετε τώρα. Θα σας χρειαστεί σίγουρα!

(ΥΓ): Είναι και… σοσιαλιστικό μέσο μεταφοράς! Στην Αλβανία του Χότζα –την οποία έχουν ως πρότυπο οι συριζοκομμουνιστές, αυτό ήταν το κύριο –και πολλές φορές το μόνο- μέσο μεταφοράς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών