Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 09, 2016

Ο ΚΟΣΟΒΑΡΟΣ ΒΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗΣ «ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ» ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Ο εικονιζόμενος, είναι ο Αλβανός Κοσοβάρος Ταχίρ Βελίου, που ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει κρατώντας ως λάφυρο την Ελληνική Σημαία που βούτηξε προ ημερών από σπίτι Έλληνα της Χιμάρας.
Στο κείμενο έγραφε τα εξής:
 
«Αυτό το κουρέλι αφαιρέθηκε από το παλιό κάστρο...
της Χιμάρας. Αυτό το πανί τώρα μισοκαμένο και σκισμένο δεν έχουν περάσει 24 ώρες από τη στιγμή που κατέβηκε. Οι εθελοντές της Κίνησης για την Ενωμένη Αλβανία ταξίδεψαν στη Χιμάρα και το έβγαλαν.
 
Στα εδάφη μας είμαστε αφέντες και δεν επιτρέπουμε πανιά εισβολέων και πρώην εισβολέων που έπραξαν γενοκτονία κατά του έθνους μας χρησιμοποιώντας τα εδάφη μας ως λάφυρα πολέμου για να ικανοποιήσουν τις σοβινιστικές τους ορέξεις».
 
Πως είπατε; Είναι… φασίστας; Δεν συμφωνούν τα τσογλάνια της ελληνόφωνης «αντιεθνικιστικής» αριστεράς! Γι’ αυτούς, «φασίστες», «ναζιστές» και «ρατσιστές» είναι μόνο οι Έλληνες εθνικιστές. Οι Τσάμηδες, οι Μακεντόνσκι και οι Γκρίζοι Λύκοι, είναι… αρνάκια, αλλά και συντρόφια τους, εφόσον την ίδια μεταχείριση επιφυλάσσουν στην ελληνική σημαία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών