Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 09, 2016

Μαρτυρίες από κατοίκους των Εξαρχείων: Oι κουκουλοφόροι εισβάλλουν στα σπίτια μας - Πάρα πολλοί είναι αλλοδαποί, δεν ακούμε ελληνικά!

Σε καθεστώς ανωνυμίας υπό το φόβο των αντιποίνων από την αριστερή μαφία των Εξαρχείων μίλησαν κάτοικοι της περιοχής, καταθέτοντας τις εμπειρίες τους από τις παρακρατικές επιχειρήσεις που λαμβάνουν χώρα κάθε τρεις και λίγο στην περιοχή τους.

Σας τις παραθέτουμε αυτούσιες:

«Τα επεισόδια ξεκίνησαν στις 8. Ταμπουρωθήκαμε στο σπίτι με τα παιδιά μου. Λίγο μετά, η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική, δεν μπορούσαμε να ανασάνουμε από τους καπνούς και τα χημικά. Εξω από το σπίτι δεν μπορούσαμε να βγούμε γιατί μέσα στην πολυκατοικία βρίσκονταν κουκουλοφόροι. Εκλεισα τα παντζούρια, τα παράθυρα και τις πόρτες των δωματίων. Δεν πάει άλλο. Κάθε φορά που έχει πορεία επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό. Εχουν αποφασίσει...
να γίνονται όλα τα επεισόδια στα Εξάρχεια».

«Εχω πάει δύο φορές στο νοσοκομείο από τους καπνούς. Μπήκαν πενήντα άτομα μέσα στην πολυκατοικία και την κατέλαβαν. Εσπασαν τα μάρμαρα για να τα πετούν στους αστυνομικούς. Η γειτόνισσά μου είπε σε έναν: "Οι αγωνιστές είναι στους δρόμους". Τότε αυτός αφόδευσε στην είσοδο του σπιτιού της και με τα περιττώματα λέρωσε τους τοίχους. Οι νέες μολότοφ που φτιάχνουν είναι εξαιρετικά επικίνδυνες. Εχει αλλάξει η ισχύς των επεισοδίων. Ανάμεσα στους κουκουλοφόρους είναι και πάρα πολλοί αλλοδαποί. Δεν ακούγαμε ελληνικά στους διαδρόμους της πολυκατοικίας».

Οι μαρτυρίες των κατοίκων συμπληρώνουν το σκηνικό των επεισοδίων, των ατελείωτων εφόδων και υποχωρήσεων από πλευράς των ΜΑΤ, του γεγονότος ότι ακόμα και αν υπάρξει μία κατά λάθος σύλληψη έρχεται λίγη ώρα μετά η απελευθέρωση από τις αρχές.

Από τις μαρτυρίες και τα έως τώρα γνωστά πράγματα, είναι σαφές ότι οι διάφοροι «αντεξουσιαστές» είναι στην πραγματικότητα ένας πρακτόρων εσμός αλλοδαπών και ελληνόφωνων εγκληματιών, με χαρακτηριστικά μαφίας, που έχουν τις πλάτες των ελλαδικών κυβερνήσεων και ξένων μυστικών υπηρεσιών, ώστε να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τα όσα αποφασίζονται. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών