Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19, 2016

“Kontra News”: H Χρυσή Αυγή στο 11,4% - Δημοσκόπηση ΣΟΚ για το πολιτικό κατεστημένο στα συρτάρια της ΝΔ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πολλά έχουμε ακούσει, λίγα πιστεύουμε. Αν η Χρυσή Αυγή δρα στην κοινωνία, τότε θα ανέβει και δημοσκοπικά.

Η πραγματική διάσταση της πολιτικής απήχησης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτυπώνεται στο παρακάτω δημοσίευμα της κυριακάτικης “Kontra News”, το οποίο υπό τον τίτλο «Στη ΝΔ έχουν μέτρηση με τη Χρυσή Αυγή στο 11,4%» γράφει τα εξής:

«Υπάρχει δημοσκόπηση που δείχνει τη Χρυσή Αυγή σε διψήφια ποσοστά; Μαθαίνουμε ότι υπάρχει και την έχει στα συρτάρια του το κόμμα της ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες στην τελευταία κυλιόμενη μέτρηση που έχει παραγγείλει η ΝΔ...
και την έχει δει ο αρχηγός της, η Χρυσή Αυγή παίρνει 11,4%! Κάτι σημαίνει λοιπόν αυτό και για να χάνει συνεχώς προς τα δεξιά το κόμμα της ΝΔ σημαίνει ότι η πολιτική και οι θέσεις της έχει βασικά κενά σε ζητήματα όπως οι μετανάστες, η εγκληματικότητα και η ασφάλεια. Ας το προσέξουν αυτό στη ΝΔ γιατί θα βρεθούν προ εκπλήξεων…».

Καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε ότι ένα τέτοιο ποσοστό αποτελεί εφιάλτη όχι μόνο για τη ΝΔ, αλλά και για το υπόλοιπο συμπλήρωμα του «συνταγματικού τόξου». Έχοντας, μάλιστα, υπόψιν ότι όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Πατρίδα μας σε Εθνικό και Κοινωνικό επίπεδο συνηγορούν όχι μόνο στην διατήρηση αυτού του 11,4%, αλλά στην περαιτέρω αύξησή του, αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι ο τωρινός εφιάλτης θα μετατραπεί σε έκδηλο πανικό για όλες τις πτυχές του εγχώριου πολιτικού κατεστημένου και τους ξένους εντολείς τους.

Η επόμενη ημέρα των εκλογών (όποτε κι αν πραγματοποιηθούν) θα αποτελέσει μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού και αντιστοίχως μια μαύρη αυγή για όλους τους φορείς του εθνομηδενισμού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Να δούμε τον Αρχηγό να του κάνει τεμενάδες το βράδυ των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ Χατζηνικολάου και τι στο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών