Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 23, 2017

Κυνική ομολογία Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Σε 20-30 χρόνια οι Έλληνες θα είναι μειονότητα!

Γράφει ο Αντίοχος

Είναι αλήθεια και δεν διστάζουν πλέον να το ομολογούν και οι ίδιοι οι συριζαίοι εκτελεστές του (που δεν είναι οι μόνοι…), ότι το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την Ελλάδα, προβλέπει να γίνουν οι Έλληνες μειονότητα στον τόπο τους!

Η κυνική ομολογία έγινε από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονο, σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης “North 98”. Ιδού τι μας ετοιμάζουν οι νεοταξίτες, αφενός μεν με την οικονομική κρίση που αναγκάζει τα ελληνόπουλα να φεύγουν στο εξωτερικό, προς αναζήτηση καλύτερης τύχης και αφετέρου δε με ορδές των δήθεν «προσφύγων» που μας κουβαλάνε αβέρτα: «Τα περιθώρια είναι εξαιρετικά δύσκολα και ως χώρα θα κινδυνεύσουμε...
να μην είμαστε κοινωνικά βιώσιμοι. Σε 20 ή 30 χρόνια οι Έλληνες στην Ελλάδα θα είναι μειονότητα αφού τα παιδιά μας και τα παιδιά τους, αν δεν λύσουμε εμείς το πρόβλημα θα είναι στο εξωτερικό και η Ελλάδα θα χάσει την ιστορική της συνέχεια».

Και βέβαια, με όσα ομολόγησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, παραδέχεται –εμμέσως πλην σαφώς- ότι αυτά που λέμε εμείς οι χρυσαυγίτες εδώ και τόσα χρόνια, είναι η πικρή ΑΛΗΘΕΙΑ, κι όχι… συνωμοσιολογίες και… κινδυνολογίες! Και πως μόνο η Χρυσή Αυγή, με το πρόγραμμά της, μπορεί να αποτρέψει την εξαφάνιση του ελληνικού έθνους!

1 σχόλιο:

  1. Εκεί στην ΧΑ ξυπνάτε. Με 60.000 χιλιάδες λαθρομετανάστες θα γίνουμε μειοψηφία;

    Βγείτε μπρος και ρωτήστε ευθέως αυτό που μας κρύβουν επιμελώς: Πόσα εκατομμύρια λαθρομετανάστες επέτρεψαν να ζουν στην Ελλάδα. Με τις 60.000 που ανακοίνωσαν αποκλείεται να γίνουμε μειοψηφία ακόμη και σε 4 αιώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών