Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 24, 2017

Ρατσισμός κατά των Ελλήνων από τον Μουζάλα: Στους λαθρομετανάστες δίνουμε περισσότερα από ότι στους Έλληνες

Αποτροπιασμό προκαλούν τα λεγόμενα του αν. Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ. Μουζάλα, σε συνέντευξή του σε αριστερίστικη ιστοσελίδα, αφού εντός των λεγομένων του περιλαμβάνεται πλήρης ομολογία του ρατσισμού κατά των Ελλήνων.

Έχουμε όλοι δει την «φιλανθρωπία» της κυβερνήσεως απέναντι στους Έλληνες άστεγους, για τους οποίους διέθεσε ένα... ολόκληρο χαλί της ημέρες του χιονιά. Από την άλλη πλευρά, στην συνέντευξή του ο Μουζάλας είπε σχετικά με τους λαθρομετανάστες:

«Επιπλέον, έχουμε αρχίσει να διοργανώνουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις και να δίνουμε μερικώς μετρητά. Οι άνθρωποι έχουν τρεις φορές την ημέρα...
φαγητό, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δευτεροβάθμια περίθαλψη, έχουν wi-fi σε όλα τα στρατόπεδα, έχουν θέρμανση. Για όνομα του θεού. Πολλά από αυτά που σας λέω δεν τα έχουν ελληνικές οικογένειες

Όντως, πέρα από τους Έλληνες άστεγους, υπάρχουν πολλές ελληνικές οικογένειες που δεν έχουν μετρητά, τρεις φορές τη μέρα φαγητό, θέρμανση και wi fi. Πολλοί μάλιστα πεθαίνουν από τα μαγκάλια, την ίδια ώρα που στα Hot Spot εξεγείρονται επειδή... τo wi fi δεν έχει καλό σήμα!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών