Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 07, 2017

Alternative Right των ΗΠΑ: “Υπέροχο γεγονός η άνοδος της Χρυσής Αυγής, που πολεμά το Σύστημα και τις ξένες δυνάμεις που επιβουλεύονται την Ελλάδα”

Ο Richard Spencer, ηγέτης του αμερικανικού εθνικιστικού κινήματος "Εναλλακτική Δεξιά" έγινε διεθνώς γνωστός από τον χαιρετισμό του "Heil Trump" λίγο μετά τις αμερικανικές εκλογές. Σε συνέντευξή που δίνει σήμερα στο "Έθνος" αναφέρεται με θερμά λόγια στην Χρυσή Αυγή. Σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά και στις Η.Π.Α. πλέον, ο Λαϊκός Σύνδεσμος θεωρείται σημείο αναφοράς και πρότυπο για όλα τα πατριωτικά κόμματα.

Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής σε συνθήκες πολιτικού πολέμου και βίαιης καταστολής από τις δυνάμεις του διεθνούς κατεστημένου έχει εντυπωσιάσει όλους τους σκεπτόμενους ανθρώπους, ακόμα και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Μεταφέρουμε επί λέξει την ενδιαφέρουσα αναφορά του κου. Richard Spencer στην Χρυσή Αυγή:

"Η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι ένα υπέροχο γεγονός. Είναι η έκφραση ενός εθνικιστικού κόμματος...
που προκαλεί το Σύστημα, το κατεστημένο και τις ξένες δυνάμεις που επηρεάζουν την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης και της Ουάσιγκτον, και ασκεί κριτική στις οδυνηρές επιπτώσεις που έχει αυτή η επιρροή. Έχω επικοινωνία με μερικούς ανθρώπους που συνδέονται με την Χρυσή Αυγή, αλλά δεν είχα επίσημες επαφές με το κόμμα".

Κλείνοντας, να τονίσουμε πως ο πρωτοσέλιδος τίτλος του μόνιμα συκοφαντικού "Εθνους": "Ο Mr. Χέιλ Τραμπ αποκαλύπτει τις σχέσεις του με ανθρώπους της Χρυσής Αυγής", αναιρείται από το περιεχόμενος της συνέντευξης. Η μόνη επίσημη επαφή του Λαϊκού Συνδέσμου με τον πρόεδρο Τραμπ (και όχι με τις εθνικές δυνάμεις που τον υποστήριξαν) ήταν το συγχαρητήριο τηλεγράφημα που αποστείλαμε για την μεγάλη εκλογική του Νίκη (την οποία και είχαμε προαναγγείλει εντός της ελληνικής βουλής, ένα μήνα πριν τις εκλογές).



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών