Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 07, 2017

Τι δεν καταλαβαίνει η Μέρκελ με την εξωτερική πολιτική που θα ακολουθήσει ο Τραμπ;

Όλα του γάμου δύσκολα… Λιγότερο από δυο βδομάδες απομένουν για την επίσημη ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ και οι… τρικλοποδιές δίνουν και παίρνουν! 
 
Όχι τόσο στα θέματα εσωτερικής πολιτικής, όσο σ’ αυτά της εξωτερικής. Έτσι, μετά τα παιχνίδια της CIA, με τους Ρώσσους που δήθεν επηρέασαν το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών, σήκωσε κεφάλι...
και η τρισάθλια πρώην κομσομόλα, φράου Μέρκελ, που βρίσκει… ακαταλαβίστικη την εξωτερική πολιτική που προτίθεται να ακολουθήσει ο νέος πρόεδρος.

Έτσι, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο Μάρτιν Σέφερ, εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών (το οποίο χρηματοδοτεί τον «Ιό» φον Δημητράκη, για να εκδίδει βιβλία κατά της Χρυσής Αυγής…), δήλωσε ότι:  
 
«Τελικά η υπόθεση παραμένει ότι δεν υπάρχει σαφής, συνεπής και εμπεριστατωμένη εικόνα του είδους της εξωτερικής πολιτικής και της πολιτικής ασφαλείας που θέλει να επιδιώξει στον κόσμο η νέα κυβέρνηση Τραμπ».

Που είναι το πρόβλημα; Στην πολιτική προσέγγισης με την Ρωσσία που έχει σκοπό να ακολουθήσει ο Τραμπ. Αυτό τους καίει όλους! Αλλά, θα φάνε τα μούτρα τους!

1 σχόλιο:

  1. Θα έρθει η ώρα που και ο Τράμπ θα της είπε ότι και ο Πούτιν: Γάμος χωρίς πήδημα δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών