Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2017

Η «ηθική» πλευρά της ΝΔ: Υποψήφιος στην Β΄ Αθήνας ο κατηγορούμενος για παιδεραστία Νίκος Γεωργιάδης

Άλλη μια ένδειξη, ότι ο κατηγορούμενος για παιδεραστία Νίκος Γεωργιάδης όχι μόνο παραμένει «δεξί χέρι» και στενός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στην Β΄ Αθηνών, έρχεται στο προσκήνιο.

Η εφημερίδα “Documento” γράφει επί του θέματος τα εξής: «Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους που μιλάνε με τον αρχηγό – ναι, υπάρχουν και τέτοιοι -, σίγουροι για να κοσμήσουν τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια στις επόμενες εκλογές είναι πρώτα πρώτα ορισμένοι που έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με την ελληνική Δικαιοσύνη.

Όπως, καλή ώρα, ο Νίκος Γεωργιάδης, κολλητός του Κυριάκου, πρώην βουλευτής Κερκύρας, γνωστός ως ακραίος νεοφιλελεύθερος και ακόμη γνωστότερος από την εμπλοκή του σε κύκλωμα παιδεραστίας. Θυμίζουμε πως το θέμα αποκάλυψε το Hot Doc. Σύμφωνα με αυτό, ο Ν. Γεωργιάδης, προσωπικός φίλος του αρχηγού της ΝΔ και υπεύθυνος για την επικοινωνιακή τακτική για την ανάδειξή του ως προέδρου, είχε εντοπιστεί στη Μολδαβία ως πελάτης κυκλώματος παιδοφιλίας...
το οποίο οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη. Ο Γεωργιάδης, σύμφωνα με τις καταγγελίες της δικογραφίας και στοιχεία της έρευνας που διεξάχθηκε το 2011 στη  Μολδαβία, είχε επιδοθεί σε «πολύ σκληρό σεξ» με αγόρια ηλικίας έως 16 ετών. Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις παραιτήθηκε από σύμβουλος του Μητσοτάκη, αλλά σε δηλώσεις του αρνήθηκε την ενοχή του, κάνοντας λόγο για πόλεμο λάσπης και «πολιτικές σκοπιμότητες». Τώρα ο Κυριάκος φαίνεται ότι αποφάσισε να τον… αποκαταστήσει και θα τον τοποθετήσει υποψήφιο της ΝΔ στη Β΄ Αθηνών».

Καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε ότι εάν αληθεύει το δημοσίευμα της Documento (όπως και των «Παραπολιτικών» παλαιότερα), τότε έχουμε να κάνουμε με ένα ζήτημα τεράστιας ηθικής και πολιτικής σημασίας, το οποίο δείχνει το πώς αντιλαμβάνεται  την γενικότερη κατάσταση τόσο ο νυν αρχηγός της ΝΔ όσο και το συγκεκριμένο κόμμα συνολικά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών