Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2017

Φοιτητές στο Λονδίνο ζητούν να αποβληθεί ο Αριστοτέλης από την διδακτέα ύλη, επειδή ήταν... λευκός!

Ακόμα και την απορία των ομολογουμένως προοδευτικών καθηγητάδων προκάλεσε η απαίτηση μερίδας φοιτητών της Σχολής Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου να αποβληθεί ο Πλάτωνας, ο Αριστοτέλης, ο Καντ, ο Γκαίτε και άλλοι φιλόσοφοι διότι είναι... λευκοί.

Το «επιχείρημα» των φοιτητών ήταν ότι θα πρέπει «η πλειοψηφία των φιλοσόφων για τα μαθήματα» να είναι...
από την Αφρική και την Ασία και ότι θα πρέπει να απαγορευτούν τα γραπτά των... ομολογουμένως λευκών φιλοσόφων στα πλαίσια «μιας ευρύτερης εκστρατείας για την «απο-αποίκηση» του πανεπιστημίου και την αντιμετώπιση της διαρθρωτικής και επιστημολογικής κληρονομιάς της αποικιοκρατίας».

Οι προοδευτικοί καθηγητές εξεπλάγησαν και αυτοί οι ίδιοι από την αισχρή δήλωση των ακόμα πιο προοδευτικώ φοιτητών τους και δήλωσαν ότι υπάρχει πλέον ένας «πραγματικός κίνδυνος να βγει εκτός ελέγχου η πολιτική ορθότητα».

Εμείς από την δική μας πλευρά να προσυπογράψουμε ότι το αστείο με την πολιτική ορθότητα έχει ξεφύγει και θα πρέπει να τελειώνει με τον πρέποντα τρόπο. Μία πρόταση που έχουμε να κάνουμε είναι να διδαχτούν όντως αυτοί οι φοιτητές... αφρικανική φιλοσοφία και να πρέπει να παραδώσουν γραπτό στις εξετάσεις που να μην είναι... λευκό.

Υ.Γ. Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν αυτοί οι φοιτητές αποφασίσουν να διαβάσουν Αριστοτέλη, πέρα από το να τον κοιτάξουν και να τον αναγνωρίσουν ως λευκό. Μονάχα η ανοησία τους και η μη δυνατότητά τους να καταλάβουν έστω και τα στοιχειώδη θα αποτρέψει την γενικευμένη επανάσταση και το κάψιμο βιβλίων, αν αντιληφθούν τον «ρατσισμό» του μεγάλου Σταγειρίτη φιλοσόφου!

πηγή

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών