Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 24, 2017

Επιμένει ο Μπόμπολας: Καμία ανοχή στους φασίστες της Χρυσής Αυγής - Βλάπτουν τα συμφέροντά μου!

Γράφει ο Αντίοχος

Για δεύτερη φορά μέσα σε μια βδομάδα, ο Big Boss Μπόμπολας (και άρχων των… διοδίων και πάσης κονόμας στον δύσμοιρο τούτο τόπο…), ασχολείται με την Χρυσή Αυγή, στο κύριο άρθρο της φυλλάδας του.

Τυχαίο; Δε νομίζω! Σιγουρότατα, ο… άρχων είναι ενήμερος των «κρυφών» δημοσκοπήσεων (μόνο για… μυημένους!) και βλέπει ιδίοις όμμασι να ανεβαίνει επικίνδυνα το φαινόμενο Χρυσή Αυγή. Γι’ αυτό… ξεσπαθώνει κάθε τόσο, από το φόβο του γι’ αυτά που του’ ρχονται!

Αυτή τη φορά, το άρθρο του έχει τίτλο «Καμία ανοχή στον φασισμό», κι αν ήταν ειλικρινής, θα έπρεπε να προσθέσει ως υπότιτλο...
το «γιατί βλάπτουν σοβαρά τα συμφέροντά μου».

Κι αφού λέει το… ποίημά του (τα γνωστά και χιλιοειπωμένα, για την «εγκληματική οργάνωση», κ.τ.λ.), καταλήγει με το… καθιερωμένο κάλεσμα προς το υπηρετικό του προσωπικό (τα κόμματα-πτώματα του «συνταγματικού τόξου» και τα παρακρατικά τσογλάνια τους, βεβαίως-βεβαίως) για να αντιμετωπίσουν ενωμένοι –και υπό τις… φτερούγες του- το… τέρας που απειλεί να τον αφήσει… απένταρο: «Στοιχειώδης δημοκρατική υποχρέωση είναι να μην επιτρέψουν οι δημοκρατικοί πολίτες στους νεοφασίστες να ξανασηκώσουν κεφάλι. Να επιβάλουν τον φόβο. Να καλλιεργήσουν και να διαδώσουν το ρατσιστικό δηλητήριο. Σε εποχές που προσφέρονται, δυστυχώς, για να εκκολαφθούν αβγά φιδιών. Αρκετά έχει ανεχθεί η κοινωνία μας τη ρητορική του μίσους και τους τραμπουκισμούς τους. Η οργανωμένη πολιτεία, τα κόμματα, οι δημοκρατικοί φορείς, οφείλουν όχι απλώς να καταδικάζουν φραστικά. Έχουν καθήκον να απομονώσουν τους κήρυκες της μισαλλοδοξίας παντού. Παρεμβαίνοντας αποφασιστικά. Αδράνειες δεν συγχωρούνται».

Αλλά τώρα, είναι αργά, πολύ αργά, ΑΧΟΡΤΑΓΕ σύντροφε Μπόμπολα! Τελειώνει η «βασιλεία» σου κι όπως τόσα χρόνια σε πλήρωνε ο ελληνικός λαός, έρχεται ο καιρός που θα τον πληρώνεις εσύ – και οι όμοιοί σου.

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών