Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2017

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ!

Όπως φαίνεται, ο κύβος ερρίφθη και πρώτοι οι αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις.

Μάλιστα, το επόμενο Σάββατο 21 Ιανουαρίου, θα γίνει η καθοριστική ευρεία συνάντηση, στην οποία όλοι οι συμμετέχοντες θα συνδιαμορφώσουν το πλαίσιο των αιτημάτων, που θα αποτελέσει και τη βάση εξόδου τους στους δρόμους, στα τέλη του τρέχοντος μηνός.

Εδώ βεβαίως χρειάζεται προσοχή, για να μην επαναληφθεί η προδοσία με την «συμφωνία των τρακτέρ», της προηγούμενης μεγάλης πανελλαδικής κινητοποίησης των αγροτών.

Η κινητοποίηση εκείνη είχε φέρει σε απελπιστική κατάσταση τους συριζοψεκασμένους λακέδες της Μέρκελ, λόγω των συνεχών...
εισβολών των αγωνιζόμενων αγροτών στις γιάφκες τους (στα γραφεία των τοπικών τους οργανώσεων) και σε εκδηλώσεις τους. Εν τέλει, βρέθηκαν οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ του ΚΚΕ, οι οποίοι πρόδωσαν συνειδητά (με τα ανάλογα ανταλλάγματα βεβαίως…) τον ηρωικό αγώνα των αγροτών και διέσωσαν την καταρρέουσα συγκυβέρνηση των συντρόφων τους πρώην κνιτών και των συνοδοιπόρων τους, με την συγκέντρωση-φιάσκο στην πλατεία Συντάγματος και επισφράγισαν την προδοσία τους με συνάντηση, τις επόμενες μέρες, με τον κατοχικό πρωθυπουργό, τον οποίο κέρασαν… τσίπουρα.

Αγρότες, απομονώστε εξ’ αρχής τα πουλημένα τομάρια του ΚΚΕ που θα ξαναεμφανιστούν στους αγώνες σας ως… «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», για να τους προδώσουν ξανά! 


1 σχόλιο:

  1. ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ . ΦΙΛΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών