Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2017

Μίκης Θεοδωράκης: Σώστε τον ΔΟΛ και χαρίστε τα θαλασσοδάνεια στον ολιγάρχη Ψυχάρη επειδή είναι δημοκράτης!

Γράφει ο Αντίοχος

Στον αγώνα για την διάσωση του ΔΟΛ και των θαλασσοδανείων του ολιγάρχη Ψυχάρη, μπήκε και ο… μαθουσάλας Μίκης Θεοδωράκης, με δημόσια δήλωσή του, στην οποία αποκαλεί το αμαρτωλό Συγκρότημα… «θεσμό» και απαιτεί την άφεση των αμαρτιών του και το χάρισμα των χρεών του!
Ιδού:

«Το «ΒΗΜΑ» και τα «ΝΕΑ» μέσα από τις δεκαετίες που πέρασαν έως σήμερα, έχουν αναδειχθεί...
σε θεσμούς του δημοκρατικού μας συστήματος.
Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα οικονομικής φύσεως, εν τούτοις δεν μπορώ να μην πιστέψω, ότι πίσω από τις απειλές που δέχονται, τα αίτια δεν είναι μόνο οικονομικά αλλά κυρίως πολιτικά.

Η ιστορική πείρα μάς έχει αποδείξει ότι δεν υπάρχει χειρότερος ολοκληρωτισμός από αυτόν που επέβαλαν στους λαούς τους οι ποικιλώνυμοι πρώην «αριστεροί», στις περιπτώσεις που πέτυχαν να μετεξελιχθούν σε κρατική εξουσία. Ας ελπίσουμε ότι στη δική μας περίπτωση το Κακό βρίσκεται ακόμα σε εμβρυακή μορφή και ότι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν υγιείς και ισχυρές αντιστάσεις για το ενδεχόμενο μιας τέτοιας εκδοχής. Και η περίπτωση του ΔΟΛ είναι μια ευκαιρία να εκδηλωθούν οι αντιστάσεις αυτές».

Αριστεροί αντισταθείτε, υπέρ των συμφερόντων του ολιγάρχη Ψυχάρη!

(ΥΓ) 1: Είναι προφανές, ότι τα παλιά συντρόφια δεν ξεχνιούνται. Και για όσους δεν το γνωρίζουν, ο ολιγάρχης Ψυχάρης ήταν κομμουνιστής από… κούνια, καθώς ο πατέρας του ήταν ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ. Μάλιστα, ήταν να τον βαφτίσει ο αρχικουκουές Ζαχαριάδης, αλλά έπεσε σε… μπλόκο και δεν μπόρεσε. Ο δε Ψυχάρης, ξεκίνησε την δημοσιογραφική του καριέρα από την «Δημοκρατική Αλλαγή» και την «Αυγή», ήταν δε δραστήριο μέλος του κουκουέδικου «Ελληνο-σοβιετικού Συνδέσμου Φιλίας»…

(ΥΓ) 2: Πως είπες σύντροφε Μίκη; «Πρώην αριστεροί» οι συριζομούρηδες; Κομμούνια είναι και το… καυχώνται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών