Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 01, 2017

Η ΜΑΣΑ (ΜΥΘΙΚΗ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ & ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ! ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!


Υπάρχουν πάρα πολλοί κακεντρεχείς και αγνώμονες εκεί έξω οι οποίοι επιτίθενται με πραγματικά ναζιστικό μίσος στο επιτυχέστερο δίδυμο της Ελληνικής πολιτικής σκηνής, τον πρώτο αριστερότατο πρωθυπουργό και φυσικά τον λατρεμένο μας υπουργό εθνικής άμυνας. Αυτό το άρθρο μπορεί να φανεί κωμικό σε κάποιους φασίστες σαν εσάς αλλά λέει όλη την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, χωρίς φόβο και ήθος…

Η πραγματική ιστορία μας ξεκινά μια ηλιόλουστη μέρα του 1968 όταν ο Νιλ Άρμστρονγκ έγινε ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε στο φεγγάρι, λίγα χρόνια νωρίτερα το καμάρι των Σύριζα (τότε ΚΚΕ Εσωτερικού) ο Γιούρις Γκαγκάριν έβγαινε πρώτος σε τροχιά γύρω από το μικρό μας πλανήτη (πριν ξανάρθει). Αυτοί οι δυο άνθρωποι, αυτές οι δυο ένδοξες στιγμές της ανθρώπινης ιστορίας, χαράχτηκαν ανεξίτηλα στη καρδιά ενός μικρού αγοριού  που μετά από χρόνια η μοίρα το έφερε...
στη κατάλληλη θέση για να προετοιμάσει για να στείλει τον πρώτο Έλληνα στον Άρη (όχι της Θεσσαλονίκης αλλά τον πλανήτη)!

 Ήταν τριών ετών όταν άκουσε τις πρώτες ειδήσεις για το κατόρθωμα του Άρμστρονγκ και τα μεγάλα αστραφτερά του μάτια δεν ξεκολλούσαν από την οθόνη της ΥΕΝΕΔ με τον Φοίνικα και ονειρεύονταν πως ήταν εκείνος που έφτανε εκεί και δισεκατομμύρια άνθρωποι φώναζαν το όνομα του, ξανά και ξανά.

Πάνο, Πάνο, Πάνο, Πάνο, Πάνο, ΠΑΝΟ!! ΡΕ ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ;
«Πάει κουφάθηκε το παιδί» είπε ο κυρ-Ηλίας
«Δεν ακούς το πατέρα σου πουλάκι μου; Έλα πρέπει να σου αλλάξουμε τις πάνες, βρωμάς σαν ΕΑΜίτης» Ακούστηκε εκνευρισμένα η μητέρα του από την κουζίνα.
Αυτή ήταν η μέρα όπου ο σπόρος της διαστημικής δόξας (ή λόξας) σπάρθηκε στην παιδική ψυχούλα του ήρωα μας.

 Θα περάσουν πολλά χρόνια, δύσκολα και στερημένα από υδατάνθρακες, δεκαετίες σκληρών αλλά επιτυχών αγώνων τόσο στις γραμμές της ΔΑΠ (με τον σύντροφο Αντώνη Σαμαρά) όσο και στον επιχειρηματικό κόσμο διοικώντας επιτυχημένα την ΕΛΙΝΤΑ Α.Ε. (ΙΖΟΛΑ-ΕΣΚΙΜΟ), μέχρι που χρεοκόπησε. Στη συνέχεια έφερε ένα άνεμο ανανέωσης στον πραγματικά δύσκολο αλλά καταπληκτικό κόσμο της ελληνικής πολιτικής κονίστρας, με αλλεπάλληλες επιτυχημένες σεζόν που τον έφεραν υπουργό Ναυτιλίας και σήμερα υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Πιστότερος από σκυλιά, αταλάντευτος σαν τον βράχο που τσακίστηκε το Express Samina και ασάλευτος σε πολιτικά θέματα! Όλα αυτά τα χρόνια άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους όσοι τον γνώριζαν και συνεργάστηκαν μαζί του. Τα Wiki Leaks και τα τηλεγραφήματα των Αμερικανών πρέσβεων έχουν να το λένε!

Όλοι συμφωνούν πως τον χαρακτήριζε ο άδολος πατριωτισμός, οι ελληνορθόδοξες-Ευρωπαϊκές-πανανθρώπινες-χρηματιστηριακές αξίες και η ευγνωμοσύνη του στους διάφορους ηγέτες της μεγάλης φιλελεύθερη παράταξης παρέμεινε παροιμιώδης έως ότου άνοιξε δικό του κόμμα για να μας βγάλει από τα μνημόνια και την υποταγή.

Ολόκληρη όμως τη ζωή του δεν έπαψε ποτέ, μα ποτέ, να σκέφτεται τα άστρα και την διαστημική δόξα και αυτό δεν το έκρυψε από τη λατρεμένη σύζυγο του η οποία μπορεί αρχικά να παραξενεύτηκε με τη στολή του αστροναύτη που κρατούσε στη ντουλάπα του αλλά βλέποντας και τις υπόλοιπες φορεσιές του τον ρώτησε τι είναι αυτό που θέλει περισσότερο. Χωρίς δεύτερη σκέψη αυτός απάντησε «Τα άστρα». Βέβαια ο πεθερός του που δεν κατάλαβε καλά του έκανε δώρο ένα Opel Astra….αλλά ας μην μακρηγορούμε άλλο….και όπως είχε πει και ο Πάουλου Κουέλιο, πως αν θέλεις κάτι πολύ τότε το σύμπαν συνωμοτεί ώστε να το πάθεις!

kammenos_astronafths
  
Να λοιπόν που η μοίρα και το πεπρωμένο συνωμότησαν έτσι ώστε βρέθηκε στο πλευρό ενός Μεγάλου Ηγέτη της Ελληνικής (και γενικά της Παγκόσμιας) Αριστεράς, ενός πραγματικού Τιμονιέρη, δεύτερου Τσε Γκεβάρα, στον οποίο εκμυστηρεύτηκε το παιδικό του όνειρο. Αντάλλαξαν μονάχα ένα βλέμμα και συμφώνησαν πως ευτυχώς δεν είχε γίνει ποτέ πριν και πως έχουν ευθύνη προς τον λαό και υποχρέωση προς την ιστορία να το κάνουν πραγματικότητα.

Το παιδικό όνειρο δεκαετιών άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά καθώς όλοι γνωρίζουμε η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!

Από τη πρώτη κιόλας συνάντηση συμφωνήθηκαν τα παρακάτω:
-Η ονομασία του νέου οργανισμού είναι ΜΑΣΑ, Μυθική Αεροναυτική και Συμπαντική Αποστολή, (στα Αγγλικά MASA – Mythic Aeronautics and Space Administration) η οποία τυχαία ομοιάζει με αυτό της ΝΑΣΑ, των φονιάδων των λαών Αμερικάνων.
-Υπεύθυνο υπουργείο φυσικά θα είναι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο και θα διαχειρίζεται κατ’ αποκλειστικότητα και δια ροπάλου όλα τα Ευρωπαϊκά και τυχόν εξωγήινα κονδύλια, την ανακοίνωση όμως για το πρόγραμμα θα την κάνει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης μιας και ο σύντροφος κομισάριος Νίκος Παππάς χρειάζεται να ανεβάσει την ακροαματικότητα του μετά το στραπάτσο με το νομοσχέδιο των ΜΜΕ.

pappas_syriza

-Η επιλογή του προέδρου ήταν η ποιο δύσκολη υπόθεση μιας και ο κ. Καμμένος στήριξε την υποψηφιότητα του Δημοσθένη Λιακόπουλου, μιας και είναι ένας από τους λίγους Έλληνες γνώστες των Γαλαξιακών μυστικών που αγνοούμε όλοι μας. Αλλά τελικά με επιμονή του πρωθυπουργού υπερίσχυσε η υποψηφιότητα του Νίκου Καρανίκα λόγο της τρομερής ομοιότητας του με τον E.T

karanikas

-Στη συνέχεια η επιλογή του προσωπικού έγινε γρήγορα, με διαφάνεια, αξιοκρατία και κυρίως με γνώμονα τις ανάγκες της ΜΑΣΑς.
Αποφασίστηκε λοιπόν η πρόσληψη μέσω κατεπείγοντος εγκυκλίου του υπουργείο και παρακάμπτοντας τον ΑΣΕΠ του παρακάτω προσωπικού:
-3 ΠΕ στο τομέα της Πληροφορικής ή ελλείψει τέτοιων Γεωλογίας.
-2 ΠΕ στο τομέα της Αεροναυπηγικής ή ελλείψει τέτοιων Γεωπονίας
-8 ΠΕ στο τομέα της Αστροφυσικής ή ελλείψει τέτοιων Αστρολογίας
-6 ΤΕ στο τομέα της Πληροφορικής ή ελλείψει τέτοιων Ιχθυαλιείας
-29 ΤΕ αποφοίτους της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης
-38 ΔΕ γραμματείς και φαρισαίους
-26 ΔΕ οδηγούς με δίπλωμα Β
-12 ΥΕ καθαρίστριες
-7  ΥΕ σεκιουριτάδες
-4  ΥΕ κηπουρούς

syriza_diorismoi

Σε λίγες ημέρες αναμένουμε και την ανακοίνωση επιλογής του τόπου για τη δημιουργία του πρώτου σταθμού εκτόξευσης της ΜΑΣΑς που από τις πρώτες πληροφορίες που διαρρέονται, επικρατέστερες είναι δύο περιοχές. Τα Καμένα Βούρλα, κοιτίδα όλων των Καμμένων (βούρλων και μη) και το Γαλαξίδι, το όνομα του οποίου είναι ιδιαίτερα ευοίωνο για Γαλαξιακά ταξίδια, ιδίως αν ο Ερμής είναι ανάδρομος και η Αφροδίτη στον Αιγόκερο.

diastimoploio
Παράλληλα αρχίζει στο Τατόϊ η διαλογή και εντατική εκπαίδευση των πρώτων Κοσμοναυτών οι οποίοι αναμένεται να αποσταλούν στο διάστημα την πρωταπριλιά του 2019, όταν τελειώσουν τα μνημόνια και βγούμε στις επιτέλους στις αγορές για βίζιτα.

Κατά πάσα πιθανότητα ο πρώτος Έλληνας Κοσμοναύτης θα είναι ο Σμηναγός Παντελής Καραγκιόζης, όπως διακρίνεται στη αποκλειστική φωτογραφία του Εθνικισμός.Νετ κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης.

karagkiozhs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών