Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 01, 2017

Και οι διεθνείς τοκογλύφοι της Goldman Sachs κατά της απόφασης Τραμπ για τους μουσουλμάνους… Τυχαίο; Δε νομίζω

Γράφει ο Αντίοχος

Όλα τα… μωρά στην «πίστα»! Ο διευθύνων σύμβουλος της διαβόητης τοκογλυφικής Goldman Sachs Group Inc, ονόματι Λόιντ Μπλάνκφεϊν είναι ο πρώτος τραπεζίτης της Wall Street που αποδοκιμάζει την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να απαγορεύσει την είσοδο στην αμερικανική επικράτεια σε πολίτες από κάποιες μουσουλμανικές χώρες, χωρίς αυτές οι χώρες να του δίνουν αναλυτικά στοιχεία περί αυτών.

Σε ηχητικό ηλεκτρονικό μήνυμα, λοιπόν, που απέστειλε στο προσωπικό της εταιρείας, ο Μπλάνκφεϊν εξήρε την πολυφυλετικότητα της μεγαλύτερης τράπεζας της Wall Street: «Η φυλετική διαφοροποίηση...
του στελεχιακού δυναμικού αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία της τράπεζας. Αν το προσωρινό πάγωμα στο κλείσιμο των συνόρων προσλάβει διαρκή χαρακτήρα, θα δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στην τράπεζα και στο προσωπικό της».

Είναι αυτό που λέγαμε και προ των αμερικανικών εκλογών, ότι το κατεστημένο θα πολεμήσει λυσσωδώς τον Τραμπ, αν εφαρμόσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις -αυτές που είναι αντίθετες με τα συμφέροντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Και τώρα που άρχισε να τις εφαρμόζει, άρχισε ο πόλεμος! Να δούμε ποιος θα βγει νικητής στο τέλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών