Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15, 2017

Ομολογία αποτυχίας από Δένδια: «Δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής»

Ένα απόσπασμα από τοποθέτηση σε τηλεοπτική εκπομπή του βουλευτή της Ν.Δ. Νίκου Δένδια δείχνει την οριστική πεποίθηση που διέπει τη Ν.Δ. ως προς  τον αποκλεισμό και της παραμικρής πιθανότητας για «προσέγγιση» ή «επαναπατρισμό» των ψηφοφόρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο άμεσος συνεργός του Σαμαρά στην ανήθικη και παράνομη πολιτική σκευωρία κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, μιλώντας σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, και αναφερόμενος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είπε ότι «δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση και δεν μας ενδιαφέρουν οι ψηφοφόροι της».

Για την «καμία σχέση», αφού ανταποδώσουμε «στο τετράγωνο» την απάντηση αυτή, θα υπενθυμίσουμε στον πρώην υφιστάμενο του Σαμαρά τα όσα υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός σε πρόσφατο βιβλίο του...
ότι δηλαδή η σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έγινε ξεκάθαρα για πολιτικούς λόγους και επειδή «στην πραγματικότητα το έδαφος είχε στρωθεί λόγω της απροθυμίας του Μιχαλολιάκου να λειτουργήσει σαν ‘δεκανίκι’’ της Ν.Δ.».

Όσο για την απαξίωση των ψηφοφόρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και το «μη ενδιαφέρον» της Ν.Δ., η ουσία βρίσκεται στην πολιτική ερμηνεία της ρήσης «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια». Όντως, δεν ενδιαφέρεται η Ν.Δ. για τους ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Αυτό, όμως, συμβαίνει για τους γνωστούς λόγους «μπετοναρίσματος» που τους χαρακτηρίζει, καθώς η συσπείρωση των ψηφοφόρων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος αγγίζει το 100%. Αποτελεί, λοιπόν, χαμένη υπόθεση για τη Ν.Δ. οποιαδήποτε απόπειρα προσέγγισης των οπαδών  και των ψηφοφόρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γι’ αυτό και ο Μητσοτάκης ψαρεύει στα θολά νερά του φιλελευθερισμού και του Σημιτικού εκσυγχρονισμού.

Έστω και μέσα από την κακία του, ο Δένδιας έδειξε ολοκάθαρα την διάθεση της Ν.Δ. να ρίξει «λευκή πετσέτα» στο θέμα προσεταιρισμού όλων όσων ψηφίζουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών