Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15, 2017

Η Αριστερά αγκαλιά με το σιωνιστικό τραπεζικό κεφάλαιο: Οι Rothschild αναλαμβάνουν την διαχείριση του δημοσίου χρέους

Τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα φαίνεται να σχεδιάζουν στο Μέγαρο Μαξίμου, αφού όπως αναφέρουν σήμερα οι Financial Times, το περιβόητο ταξίδι Τσίπρα, όπου συνάντησε εκπροσώπους της ιουδαϊκής παγκόσμιας τράπεζας των Rothschild έγινε με σκοπό να τους αναθέσουν την διαχείριση του δημοσίου χρέους.

Πρόκειται για την γνωστή οικογένεια πλουτοκρατών, που ταλανίζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες από την πρώτη στιγμή της ύπαρξης του Ελληνικού Κράτους. Θυμίζουμε ότι το έτος 1849, η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε για πρώτη φορά, την απαγόρευση του πασχαλινού εθίμου, του καψίματος του Ιούδα, εξαιτίας...
της επίσκεψης του Ρότσιλντ. Ακολούθησε ο ναυτικός αποκλεισμός του 1850 με την περιβόητη «Υπόθεση Πατσίφικο».

Πρόκειται για την οικογενειακή επιχείρηση που ως υπαλλήλους της είχε: τον διευθυντή της Shell, της Coca Cola, της Lazard που θα δούμε αμέσως παρακάτω, τον αντιπρόεδρο της Τραπέζης της Σκωτίας, τον διοικητή της Τράπεζας της Αγγλίας, τον προκάτοχο της Μέρκελ – καγκελάριο της Γερμανίας, τον πρόεδρο της Γαλλίας μέχρι το 1974 και πολλούς άλλους.

Η οικογένεια Rothschild θα αντικαταστήσει την επίσης ιουδαϊκή οικογένεια Lazard, η οποία «συμβούλευσε» τη χώρα κατά την «διάσωση» του 2012 με το περιβόητο PSI που οδήγησε σε χρεοκοπία τα ασφαλιστικά ταμεία και τους μικροομολογιούχους σε απελπισία.

Τώρα που αναλαμβάνουν τα αφεντικά και όχι οι υπάλληλοι των Rothschild, με τις ευλογίες του Πάνου Καμμένου και του Αλέξη Τσίπρα, είναι βέβαιο ότι μπορούμε να περιμένουμε ακόμα πιο επώδυνη «διάσωση»!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών