Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017

Οι «αντιρατσιστές» ζητούν την αθώωση των ανθελλήνων που σχημάτισαν τον «αλβανικό αετό»

Δικαιώνοντας, για μια ακόμη φορά, τον γενιτσαρισμό που την διέπει, η γνωστή ολιγομελής γκρούπα, που παριστάνει το «αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα» και αποτελεί πιστή και μόνιμη συνεργάτιδα των πακιστανών, έβγαλε μια νέα ανακοίνωση ύμνο στον εθνομηδενισμό και τον ανθελληνισμό, με αφορμή την γνωστή πρόσφατη ιστορία με τους αλβανικής καταγωγής οπλίτες, οι οποίοι σχημάτισαν το σύμβολο του αλβανικού εθνικισμού.

Με μια πραγματικά κατάπτυστη ανακοίνωση υπό τον τίτλο «Να αθωωθούν ο επτά νέοι στρατιώτες και να πάψει η πειθαρχική δίωξη τους», αυτοί οι ανθέλληνες λένε, μεταξύ άλλων, τα εξής απίστευτα και όμως ειπωμένα:

«Η καταδίκη των επτά νέων στρατιωτών  στο κέντρο νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου με ποινές φυλάκισης...
εξήντα ημερών διότι σχημάτισαν με τα χέρια τον “αλβανικό αετό” είναι μια ενέργεια που υπενθυμίζει ότι η στρατιωτική πειθαρχία αναδύει ακόμη την οσμή του χουντικού δόγματος “Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών”. Αυτή η καταδίκη είναι μια επίθεση στην νεολαία που έδωσε αγώνες για την δημόσια παιδεία, συμμετείχε στους απεργιακούς αγώνες, στο κίνημα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, στη μάχη για  ίσα δικαιώματα στα παιδιά των μεταναστών, για το δικαίωμα στην ιθαγένεια χωρίς αποκλεισμούς και το δικαίωμα ψήφου για όλους.

Το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού ανήκει σε όλους και δεν μπαίνει σε καμία μυλόπετρα της στρατιωτικής πειθαρχίας. Οι ρατσιστικές και σοβινιστικές υστερικές κραυγές κατά των νέων στρατιωτών δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα, παρά μόνο μίσος και αέρα των πανιά των ακροδεξιών και των νεοναζί δολοφόνων του Παύλου Φύσσα. Άραγε όταν ελληνικής καταγωγής πολίτες άλλων χωρών παρελαύνουν για την 25η Μαρτίου με την ελληνική σημαία, έπρεπε να τιμωρούνται στις χώρες αυτές; Το ότι κάποιοι νέοι στην Ελλάδα  θέλουν να κρατήσουν τις μνήμες της καταγωγής και να αυτοπροσδιορίζονται όπως θέλουν είναι δικαίωμα αυτονόητο.

Καλούμε τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις μαθητικές κοινότητες να υπερασπίσουν τους επτά νέους στρατιώτες και να απαιτήσουν την κατάργηση των ποινών φυλάκισης. Θα δώσουμε την απάντηση μας με την μεγάλη κινητοποίηση στις 18 Μάρτη κατά του ρατσισμού και του φασισμού και οι φαντάροι είναι καλοδεχούμενοι να διαδηλώσουμε όλοι μαζί».

Το μόνο που δεν απαίτησαν αυτοί οι εθνομηδενιστές για τα όργανα του αλβανικού εθνικισμού ήταν να… παρασημοφορηθούν για τις πράξεις τους. Εάν, φυσικά, έβγαιναν στην δημοσιότητα φωτογραφίες Ελλήνων Στρατιωτών με την Σημαία της Αυτόνομης Βορείου Ηπείρου και έναν Χάρτη της Μεγάλης Ελλάδας, τότε οι ίδιοι που ζητούν τώρα την αθώωση των αλβανικής καταγωγής στρατιωτών θα απαιτούσαν την παραδειγματική τιμωρία των Ελλήνων… Βεβαίως, δεν μας εκπλήσσει και η νέα αυτή προκλητική συμπεριφορά των εν λόγω θλιβερών τύπων.

Τι διαφορετικό θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να περιμένει απ’ αυτούς που δεν καταδικάζουν το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας από άτομο που είχε ως «κάπα» το κουρελόπανο της οργάνωσής τους; Απ’ αυτούς που συνεργάζονται ανοιχτά με το DEB, το «κόμμα» που έχει στήσει το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή στην προσπάθεια Κοσοβοποίησης της Θράκης, με αποτέλεσμα να «κράζονται» ακόμη και από άλλους αριστερούς; Απ’ αυτούς που ζητούν αναγνώριση «μακεδονικής μειονότητας»; Απ’ αυτούς που σε ένδειξη ιδεολογικής συντριβής και πολιτικής ανεπάρκειας, καθώς και επίδειξη κοινωνικής βλακείας, λένε απίθανα επικίνδυνες προτάσεις, όπως «νομιμοποιήστε όλους τους μετανάστες», «άσυλο στους πρόσφυγες», «ανοιχτά σύνορα», «όχι στον φράχτη του Έβρου»;

Η πρόσφατη ανακοίνωση-μνημείο ανθελληνισμού (κι αυτή) για την περίπτωση των επικίνδυνων αλβανών που ντροπιάζουν την Τιμημένη Στολή του Έλληνα Στρατιώτη αποτελεί απλώς το κερασάκι στην τεράστια τούρτα του ανθελληνισμού που έχει φτιάξει αυτή η θλιβερά περιθωριακή και μόνιμα παρακμιακή γκρούπα των ορφανών του Τρότσκι. Και βεβαίως, το ότι αυτά τα «σκουπίδια» ζητούν επιτακτικά την ποινικοποίηση του Νόμιμου και κυρίως Έντιμου Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί την καλύτερη Δικαίωση και έναν αναμφισβήτητο Τίτλο Τιμής για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Παραδίδουμε τους συνηγόρους του αλβανικού, του τουρκικού και του σκοπιανού εθνικισμού στην χλεύη του Ελληνικού Λαού και στον φυσικό τους χώρο: τον σκουπιδοτενεκέ της Πολιτικής και της Ιστορίας…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΦΤΩΧΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΧΩΡΑ.ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ,ΠΟΛΛΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών