Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 02, 2017

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Ο Μπακογιάννης μετέτρεψε τις Θερμοπύλες σε χωματερή, αποχωρητήριο και τσαντίρ μαχαλά!

Άρθρο - κόλαφος για τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος και σημαντικό στέλεχος της ΝΔ, Κώστα Μπακογιάννη φιλοξενεί η εφημερίδα «Δημοκρατία», και μάλιστα στην στήλη «Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ», η οποία αντικατοπτρίζει την κεντρική της γραμμή.

Υπό τον τίτλο «Η βεβήλωση των ιερών» γράφονται τα εξής: «Ο Κώστας Μπακογιάννης θα περάσει στην Ιστορία ως ο περιφερειάρχης...
που μερίμνησε ώστε να γίνει χωματερή, αποχωρητήριο και τσαντίρ μαχαλά  ο ιερός τόπος των Θερμοπυλών. Αυτός ο χώρος που η ανθρωπότητα θεωρεί ιερό δεν έτυχε σεβασμού από το ελληνικό κράτος και από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η οποία έκανε ό,τι μπορούσε και δεν μπορούσε για να φιλοξενήσει εκεί μετανάστες! Οι βάρβαροι όχι μόνο διάβηκαν αλλά αποφάσισαν να βεβηλωθεί ένα παναθρώπινο, σεπτό σύμβολο ελευθερίας, αυταπάρνησης και αντίστασης στη δεσποτεία, δαπανώντας χρήματα του ελληνικού λαού και κινητοποιώντας με πρωτοφανή ζήλο τους διαθέσιμους μηχανισμούς για να εγκατασταθούν οι μετανάστες στις Θερμοπύλες. Η “δημοκρατία” σε αποκαλυπτικό άρθρο της σημείωνε τα ακόλουθα:

Ο… ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΣ περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης πριν από έναν χρόνο επέλεξε να δημιουργήσει κοντά στο μνημείο hot spots για τους μετανάστες, προκαλώντας ακόμη ένα πρόβλημα στην περιοχή. Ο καημός του ήταν τέτοιος που πέρυσι τέτοια εποχή μέσα σε μόλις 48 ώρες (!), όπως είχαν καταγγείλει media της περιοχής, και με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την Περιφέρεια, αναπαλαίωσε ένα παρατημένο στολίδι των ιαματικών πηγών Θερμοπυλών όχι για να το κάνει πόλο τουριστικής έλξης, αλλά για να το μετατρέψει σε χώρο φιλοξενίας των μεταναστών! […]

Σήμερα στο άγαλμα του Λεωνίδα απολαμβάνουν τον…  ήλιο δεκάδες μετανάστες με τσαντόρ και τα συναφή, εικόνες που ουδεμία σχέση έχουν με την ιστορικότητα της περιοχής. Παράλληλα το ιστορικό μνημείο για άλλη μια φορά πνίγουν και τα σκουπίδια, μετατρέποντάς το από μνημείο προσκύνησης και περηφάνιας σε τόπο ντροπής και αποφυγής”. Τέτοιες πολιτικές αποφάσεις προσβάλλουν το έθνος και την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού. Επίσης, υπονομεύουν την προσπάθεια επαναπατρισμού των Γλυπτών του Παρθενώνα που έκλεψε ο Έλγιν. Όσοι Βρετανοί αντιτίθενται στο τεκμηριωμένο και δίκαιο αίτημα της Ελλάδας θα επικαλούνται ως επιχείρημα και την κατάντια των Θερμοπυλών.
Σε κάθε περίπτωση, το χάλι που επικρατεί στις Θερμοπύλες είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από κανέναν Έλληνα που τιμά την Ιστορία της Πατρίδας μας».

Τα γραφόμενα της «Δημοκρατίας» για τον ανιψιό του Κυριάκου Μητσοτάκη μας βρισκόσουν απόλυτα σύμφωνους. Αυτός ο φιλελεύθερος κοσμοπολίτης «κατάφερε» να μετατρέψει έναν Χώρο, ο οποίος αποτελεί την επιτομή του Ηρωισμού και της Αυτοθυσίας των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων, σε μια απέραντη «χωματερή, αποχωρητήριο και τσαντίρ μαχαλά», όπως πολύ εύστοχα σημειώνει η εφημερίδα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με τις ενέργειες ή τις δηλώσεις του ο ανιστόρητος και ανεκδιήγητος αυτός τύπος. Πριν λίγους μήνες, σε συνέντευξή του ο Μπακογιάννης είχε ταχθεί υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, προκαλώντας έτσι την οργή κάθε συνειδητοποιημένου Έλληνα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά η στάση του Μπακογιάννη είναι αυτή που εκφράζει την αληθινή ταυτότητα της ΝΔ και όχι αυτή που θέλουν, για ευνόητους λόγους, να παρουσιάσουν τα διάφορα «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια της.

Η ΝΔ είναι στην πραγματικότητα ένα κόμμα φιλελεύθερο, κοσμοπολίτικο και υπέρ της παγκοσμιοποίησης. Ως εκ τούτου είναι ένα κόμμα αντεθνικό, το οποίο δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τις «αρετές» του εθνομηδενισμού που ενστερνίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και η λοιπή αριστερά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών