Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 02, 2017

Παραλήρημα Γεωργιάδη σε Sky news και CNBC: “Buy Greece now!” - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια άκρως εξευτελιστική και μειοδοτική ομολογία προέβη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Γεωργιάδης στο ξένο τηλεοπτικό δίκτυο, Sky news.

Η αμετροέπεια και ο κυνισμός του εν λόγω παράγοντα έφτασε σε αποκορύφωμα όταν σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τα ελληνικά τεκταινόμενα απάντησε χαρακτηριστικά και μεταφέρουμε σε μετάφραση λέξη προς λέξη:

"Θα σας δώσω μια ΣΥΜΒΟΥΛΗ, αν μου επιτρέπετε: Αγοράστε την Ελλάδα όσο...
πιο γρήγορα γίνεται! Η παρούσα χρονική περίοδος είναι η πλέον κατάλληλη για να αγοράσετε την Ελλάδα! Πραγματικά, αν διαθέτετε χρήματα, ελάτε να πάρετε την Ελλάδα! Όλα είναι πολύ φτηνά τώρα, η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη, να είστε σίγουροι. Η αξιολόγηση εν τέλει θα κλείσει και μετά από μία χρονική περίοδο, δεν νομίζω πολύ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα είναι πρωθυπουργός και θα μεταμορφώσει την Ελλάδα στην πιο φιλελεύθερη Ελλάδα που μπορείτε να φανταστείτε."


Αξίζει δε να παρατηρηθεί το ύφος του την στιγμή που ξεστομίζει έτσι απροκάλυπτα αυτά τα τόσο τραγικά και ντροπιαστικά λόγια. Προσπαθεί με κάθε τρόπο μέσω του τηλεοπτικού μέσου που του προσφέρεται, να πείσει τον δημοσιογράφο και κυρίως τους μεγάλους παράγοντες των ξένων ανθελληνικών κύκλων, εκείνων που βυσσοδομούν, εποφθαλμοιούν και πίνουν το αίμα της Ελλάδος για την... «φερεγγυότητα», την εγκυρότητα και την αξιοπιστία της άποψης του!

Συνεχίζει τον οχετό του επιχειρηματολογώντας για το μέγεθος της ευκαιρίας, τονίζοντας μάλιστα ότι... δεν συντρέχει κίνδυνος ανησυχίας για τα συμφέροντα τους καθώς η χώρα θα παραμείνει στην ευρωζώνη, επομένως θα εξακολουθεί να υφίσταται η υποβάθμιση της οικονομίας και η αέναη φτωχοποίηση των πολιτών.

Η συγκεκριμένη αποκαλυπτική ομολογία αποτελεί μνημείο ταπείνωσης και ατίμωσης, έρχεται δε από ένα κόμμα που αυτοχαρακτηρίζεται ως η... συντηρητική, πατριωτική και δεξιά παράταξη, όντας στην πραγματικότητα το ακριβώς αντίθετο.

Ψηφίζουν μνημόνια, σύμφωνα συμβίωσης, ανέγερση ισλαμικού τεμένους, δίνουν ιθαγένεια στους αλλοδαπούς, υποδέχονται λαθρομετανάστες, παίρνουν πίσω τις υπογραφές τους από ερώτηση για το Τάμα του Έθνους και προωθούν ανελλιπώς μνημόνια και εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

Στην απάντησή του ο Γεωργιάδης αποκαλύπτει την πραγματικότητα πίσω από την δήθεν τακτική «προσέλκυσης ξένων επενδύσεων» της Νέας Δημοκρατίας, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά δουλικότητα προς τους διεθνείς τοκογλύφους και ξεπούλημα της χώρας στους αφέντες τους.

Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία και πλέον δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ακόμη και ο πλέον φανατικός της οπαδός (δηλαδή ο Πάγκαλος...): Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών