Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 28, 2017

Οι κρατικοδίαιτοι μαρξιστές κηφήνες της ΕΡΤ έριξαν "μαύρο" όταν μιλούσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος!

Το είπαν και το έκαναν οι συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ, αφού εμπρός στον πανικό τους από την άνοδο της Χρυσής Αυγής ξεκίνησαν την διενέργεια παράνομων πράξεων και συγκεκριμένα το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Θυμίζουμε ότι οι συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ είχαν δηλώσει την επαύριο της προληπτικής λογοκρισίας της Χρυσής Αυγής από την διοίκηση της ΕΡΤ ότι θα κάνουν στάση εργασίας όποτε είναι να προβληθούν οι θέσεις της Χρυσής Αυγής, δηλαδή ότι θα λειτουργούσαν ως αντικαταστάτης της «Επιτροπής Λογοκρισίας της Χρυσής Αυγής» όταν ο Τσακνής...
δεν θα ήθελε να επωμιστεί το πολιτικό κόστος.

Ο Γ.Γ. της ΠΟΣΠΕΡΤ, Γαβρίλος Κασιμάτης, σε συνέντευξή του σε αριστερίστικη εφημερίδα είχε δηλώσει, σχετικά:

«Δυο χρόνια σχεδόν μετά την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για μια ΕΡΤ της κοινωνίας, του λαϊκού κινήματος, των εργαζόμενων. Η μάχη αυτή δεν έχει τελειώσει, συνεχίζεται. Μέχρι να φτάσουμε στον πλήρη αποκλεισμό του ρατσιστικού και του φασιστικού λόγου της Χρυσής Αυγής από την τηλεόραση θα πρέπει να παρθεί επίσημη απόφαση από την διοίκηση. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως κάτω από την πίεση της ΠΟΣΠΕΡΤ έκαναν πίσω, αλλά δεν έχουμε τελειώσει με αυτή τη μάχη. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε σύγκληση του ΔΣ της διοίκησης που θα συζητήσουν αυτό το θέμα. Και εμείς πρέπει να είμαστε παρόντες.»

Αυτό συνέβη και χθες, αφού κατά την διάρκεια της μετάδοσης της ομιλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής από την ΕΡΤ2, και με την «Επιτροπή Λογοκρισίας» να μην μπορεί να αντέξει άλλη κοινωνική κατακραυγή, ανέλαβαν οι κηφήνες κρατικοδίαιτοι να λογοκρίνουν την Χρυσή Αυγή, ρίχνοντας «μαύρο» στην ΕΡΤ.

Νομίζουν οι κηφήνες ότι έχει καμία ουσιαστική σημασία η τηλεθέαση της τριτοκοσμικής και ανύπαρκτης ΕΡΤ, έτσι όπως την κατάντησαν, να αποτελεί κομματικό όργανο της πιο μαύρης κλεπτοκρατίας; Προφανώς και δεν έχει καμία σημασία, αφού η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται απευθείας από τον Λαό χωρίς καμία προβολή από κανένα κανάλι. Είμαστε σε απευθείας σύνδεση με τον Λαό και ας κάνουν όσες στάσεις εργασίας θέλουν, για να τις συνηθίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών