Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 28, 2017

Έτσουξε τους καθεστωτικούς η συνάντηση του Μιχαλολιάκου με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο!

«Εγκληματία» χαρακτηρίζουν τα άθεα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, επειδή συναντήθηκε στην Μητρόπολη με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και την βουλευτή Ε. Ζαρούλια! Ρίξτε μια ματιά στο παραλήρημα του γνωστού κομμουνιστή Στρατή Μπουρνάζου:

«Ο ιεράρχης που εγκληματεί – Ο Άνθιμος «αγκαλιά» με τους νεοναζί…

Πάντα ήθελα να πιστεύω ότι μπορείς να είσαι κάργα συντηρητικός, «κολλημένος», αντιδραστικός,...
χωρίς να είσαι κατ’ ανάγκην παλιάνθρωπος και νεοναζί. Ωστόσο, ένα σωρό περιστατικά από την ιστορία της ελληνικής Εκκλησίας το διαψεύδουν, με πιο πρόσφατο αυτό…

Οι δύο εξέχοντες χρυσαυγίτες είναι υπόδικοι για σοβαρά αδικήματα, το ξέρουμε όλοι. Ωστόσο εκείνος που πραγματικά εγκληματεί, ο εγκληματίας κατά τη γνώμη μου είναι ο μητροπολίτης. Γιατί σε μια εποχή που στη δίκη της ΧΑ καθημερινά έρχονται στην επιφάνεια στοιχεία για την εγκληματική δράση των νεοναζί, που η οργάνωση σπαράσσεται από εσωτερικές συγκρούσεις, που δημοσκοπικά δεν τα πάνε και τόσο καλά, τι άλλο παρά απροκάλυπτη ενίσχυση, «φιλί της ζωής» είναι η υποδοχή των δύο αρχιχρυσαυγιτών και η φωτογράφηση μαζί τους; Τι άλλο από άφεση αμαρτιών, από διαπιστευτήριο χρηστότητας για τον μέσο χριστιανό που θα σκεφτεί ότι «αφού ο δεσπότης μας φωτογραφίζεται μαζί τους δεν μπορεί να είναι εγκληματίες και φονιάδες;». Πιστεύω ότι είναι καθήκον όλων μας, χριστιανών και μη, να του το δείξουμε με τον πιο σαφή τρόπο…».

Περαστικά του! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών