Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 25, 2017

Οι Συριζαίοι παρακαλούν τους Ευρωπαίους νεοφιλελεύθερους να τους βοηθήσουν ενάντια στη Χρυσή Αυγή!

Γράφει ο Αντίοχος

Επίσκεψη στα Τρίκαλα έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμύνης – του… εθνικόφρονος Καμμένου- κομμουνιστής Βίτσας, προκειμένου να μιλήσει (όχι στον λαό των Τρικάλων –κορόϊδο είναι;- αλλά στα συντρόφια του…) για τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την ψήφιση του 4ου Μνημονίου – του 2ου αριστερού. Κι εκτός των άλλων, στην συνέντευξη τύπου που έδωσε μετά την προς τα συντρόφια ομιλία του, αναφέρθηκε και στον υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο, όχι μόνον για τα κομμούνια του ΣΥΡΙΖΑ και τους ψεκασμένους συνοδοιπόρους τους, αλλά και για ολόκληρο το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα: την Χρυσή Αυγή. Καθόλου πρωτότυπο, θα μου πείτε. Όλοι οι πολιτικάντηδες μιλούν –με μίσος- για την Χρυσή Αυγή. Ναι, αλλά ο σύντροφος Βίτσας πρωτοτύπησε, αφού ζήτησε την συνδρομή...
των Ευρωπαίων τοκογλύφων και δυναστών του ελληνικού λαού, στην αντιμετώπιση του επικίνδυνου πολιτικού φαινομένου που απειλεί το σύστημα που εκπροσωπεί, με ολοκληρωτική εξαφάνιση. Ιδού η πραγματικά… πρωτότυπη πρότασή του:

«Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Να ολοκληρωθούν οι δίκες, χωρίς να θέλω να παρέμβω στο δικαστικό έργο μιλάω σε πολιτικό επίπεδο. Πέρα από το να μείνουν εκτός πολιτικών διαδικασιών, όπως είναι η συμμετοχή σε επιτροπές, να τεθούν εκτός κοινωνίας. Επίσης, και αυτό είναι προσωπική μου γνώμη, είναι ότι σε Ευρωπαϊκό επίπεδο θα πρέπει να γίνει μια μεγάλη πολιτική συμφωνία μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων ώστε στην πράξη να υπάρξει μια σύγκρουση με τους φασίστες».

Τοκογλύφοι, σπεύσατε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών