Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 25, 2017

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ… ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ!

Σε ηλικία 75 ετών πέθανε ο σκηνοθέτης και εγγονός του Ιωσήφ Στάλιν, Αλεξάντρ Μπουρντόνσκι. Ο Μπουρντόνσκι εργάζονταν ως σκηνοθέτης στο Θέατρο του Στρατού, από το 1972. Πατέρας του ήταν ο αγαπημένος γιός του Στάλιν, Βασίλι, και μητέρα του η Γκαλίνα Μπουρντόνσκαγια. Μετά τον χωρισμό τους και συγκεκριμένα το 1954 (έναν χρόνο μετά τον θάνατο του παππού του…) ο Αλεξάντρ τον απαρνήθηκε, παίρνοντας...
το επίθετο της μητέρας του.

Ο ίδιος σε μια από τις συνεντεύξεις του, είχε δηλώσει ότι είχε δει από μακριά τον παππού που στέκονταν στο βήμα σε μια από τις παρελάσεις στην Κόκκινη Πλατεία και από κοντά, μόνο μια φορά: στην… κηδεία του. Ωστόσο, είχε ακούσει για τα κακουργήματά του κι αυτό ήταν αρκετό για να αποφασίσει να μην φέρει πλέον το επώνυμο του μακελλάρη!

(ΥΓ) 1: Για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν, τον «πατερούλη» τον είχε απαρνηθεί η μονάκριβη κόρη του Σβετλάνα, η οποία την κοπάνησε από τον σοβιετικό «παράδεισο» και ζήτησε πολιτικό άσυλο στην Αμερική (πέθανε εκεί προ διετίας), καθώς και ο πρωτότοκος γιός του, Γιάκοφ, ο οποίος προτίμησε να παραδοθεί στους Γερμανούς, κατά την διάρκεια του Μεγάλου Πολέμου!

(ΥΓ) 2: Τελικά, οι μόνοι που δεν απαρνιούνται τον «πατερούλη» με τίποτα, είναι οι κουκουέδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών