Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 04, 2017

Πόνεσε τον συριζαίο Δρίτσα η Νίκη της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά και άρχισε τις απειλές ο αριστερός εξουσιαστής!

Η επιτυχημένη παρέμβαση και η πολιτική νίκη της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, με την οποία αποτράπηκε η μετεγκατάσταση και η πρόσληψη 6.000 λαθρομεταναστών στην πόλη προκάλεσε αναταράξεις στους ανθέλληνες συριζαίους.

Η ματαίωση των νεοταξίτικων σχεδίων τους από τις επιτυχημένες παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής για δημογραφική αλλοίωση της Πατρίδας μας από τις ορδές λαθρομεταναστών έχει κάνει τους συριζαίους στην κυριολεξία να "λυσσάνε". Έτσι ο γνωστός για την λαθρομεταναστευτική του ρητορική, Δρίτσας απέστειλε...
επιστολή σε ιστοσελίδα του Πειραιά με την οποία εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την πολιτική νίκη της Χρυσής Αυγής και την ματαίωση του προγράμματος να μετατραπεί η πόλη σε γκέτο λαθρομεταναστών.


Επιπλέον, απειλεί ότι "είναι βέβαιος ότι κάθε σχέδιο ή πρόγραμμα για την ομαλή και δημιουργική ένταξη προσφύγων και μεταναστών στην Πειραϊκή κοινωνία και οικονομία βρίσκει σύμφωνη στην συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του δημοκρατικού Πειραιά...".

Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να στέκεται δυναμικά στο πλευρό των Ελλήνων πολιτών ενάντια σε Μνημόνια και λαθρομετανάστευση!

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Αφού είναι τόσο σίγουρος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του δημοκρατικού Πειραιά συμφωνεί για την μετεγκατάσταση των λαθρομεταναστών στην πόλη γιατί δεν διοργανώνει ένα τοπικό δημοψήφισμα να το επιβεβαιώσει με όλους τους τύπους. Αμεσοδημοκρατία δεν το έλεγαν και το διατυμπάνιζαν μέχρι που έγιναν κυβέρνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών