Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 04, 2017

Το σύστημα προστάζει: Τα «προσφυγόπουλα» να ενταχθούν στο πρωινό σχολικό πρόγραμμα, μαζί με τα παιδιά σας

Γράφει ο Αντίοχος

Έχουμε πει από την αρχή της λεγόμενης «προσφυγικής» κρίσης, πως η «ενσωμάτωση» των λεγομένων «προσφύγων» και «προσφυγόπουλων» στην ελληνική κοινωνία, θα γίνει από τους εγχώριους υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, με την μέθοδο του «σαλαμιού».

Δηλαδή, όπως κάποιος που θέλει να φάει ένα σαλάμι δεν μπορεί να το φάει ολόκληρο και το κόβει σε φέτες, έτσι, σε «φέτες» θα γίνει και η «ενσωμάτωση», για να ελέγχονται οι αντιδράσεις των ιθαγενών.

Εις ότι αφορά τα «προσφυγόπουλα», το πρώτο βήμα έγινε – η πρώτη φέτα φαγώθηκε- μιας και πήγαν στα σχολεία των παιδιών μας, κι όχι σε ειδικά διαμορφωμένες σχολικές αίθουσες...
μέσα στα hotspots – όπου δεν θα ενοχλούσαν κανέναν. Βέβαια, τα έβαλαν σε απογευματινά τμήματα, κι όχι μαζί με τα παιδιά μας, διότι κατάλαβαν ότι σε αντίθετη περίπτωση θα υπήρχαν μεγάλες αντιδράσεις, με κίνδυνο η πρώτη «φέτα» να μείνει «αφάγωτη» και οι υπηρέτες των νεοταξιτών να μείνουν με την όρεξη!

Τώρα, λοιπόν, έρχεται η ώρα της δεύτερης «φέτας» από το νεοταξίτικο σαλάμι! Έτσι, από τώρα που είναι νωρίς ακόμη (κι όχι την τελευταία στιγμή, τον Σεπτέμβριο, πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους…), έπεσε η «ιδέα» για κοινά πρωινά τμήματα ελληνόπουλων και «προσφυγόπουλων». Την «ιδέα» την έριξε ο βοηθός Συνηγόρου του Πολίτη για τα Δικαιώματα των Παιδιών, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε, με θέμα την κατάσταση των «προσφυγόπουλων» στην Ελλάδα. Ιδού: 

«Η ομαλοποίηση της καθημερινότητας των παιδιών προσφύγων αποτελεί τον πιο σημαντικό στόχο, ώστε να μεγαλώσουν ως ισότιμοι δημοκρατικοί πολίτες της χώρας και όχι σαν φοβισμένοι, απόκληροι, ξένοι».

Τι σημαίνει αυτό; Όπως είπε ο προαναφερόμενος, στην έκθεση του Συνηγόρου του Παιδιού «τονίζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας τάξεων υποδοχής στο πρωινό σχολικό πρόγραμμα, σε αντιδιαστολή με το απογευματινό που ισχύει σήμερα, σε όλες τις γειτονιές, που να περιλαμβάνει όλα τα παιδιά».

Οπότε, να ετοιμάζονται οι γονείς των ελληνόπουλων, γιατί από την νέα σχολική περίοδο τα παιδιά τους θα είναι κανονικοί συμμαθητές των «προσφυγόπουλων» – με ότι αυτό συνεπάγεται, για την εκπαίδευση αλλά και την υγιεινή τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών