Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 11, 2017

Έξωση στις κακοποιημένες γυναίκες στην Λέσβο για να εγκατασταθούν λαθρομετανάστες! Οι Έλληνες κάτοικοι αντιδρούν

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει Κοινωνικό Κράτος ή για να είμαστε πιο ακριβείς δεν υπάρχει Κοινωνικό Κράτος για τους Έλληνες! Πριν μερικές βδομάδες το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής προχώρησε σε μια ακόμα ανθελληνική πράξη.

Με σχετικό έγγραφο το Υπουργείο ζήτησε από τον Δήμο Ευεργέτουλα Λέσβου να "πετάξει" έξω τα άτομα που φιλονεξούνται σε ξενώνες για κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά στο χωριό της Συκούντας, ώστε να εγκατασταθούν στο χώρο γυναίκες "πρόσφυγες"!

Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο οι κάτοικοι της περιοχής αντέδρασαν αρνητικά στην απόφαση αυτή καθιστώντας για άλλη μια φορά σαφές...
ότι παρά την άθλια προπαγάνδα των συστημικών Μέσων Ενημέρωσης οι λαθρομετανάστες δεν είναι επιθυμητοί στις ελληνικές γειτονιές. Η κινητοποίηση των τοπικών παραγόντων ήταν άμεση και είχε ως αποτέλεσμα να "παγώσει" το ζήτημα και να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Στην Ελλάδα του σήμερα, η οποία έχει γονατίσει από τις μνημονιακές πολιτικές των προδοτικών κυβερνήσεων και που ένα τεράστιο ποσοστό των πολιτών ζουν στο όριο της φτώχειας και της εξαθλίωσης, η κυβέρνηση με την κίνηση αυτή καθιστά για άλλη μια φορά σαφές το γεγονός ότι οι Έλληνες έρχονται σε δεύτερη μοίρα και προτεραιότητα σήμερα στην Ελλάδα έχουν οι ξένοι. Αυτό θα αλλάξει μόνο όταν έρθει στην εξουσία η Χρυσή Αυγή, η οποία χρόνια τώρα στέκεται και μάχεται στο πλευρό των Ελλήνων.

Αντεπίθεση

1 σχόλιο:

  1. σε περιπτωση που δεν θα τα καταφερουν προτεινω να καψουν το οικημα ωστε αν δεν ειναι μεσα ελληνιδες δεν θα ειναι κανεις ,οπως και τα σπιτια ολα καμμενα να μην παρουν τιποτε τα καθαρματα .λενα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών